Merhaba

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
brcnkbskl
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek: ÖĞRETMEN

Merhaba

Mesajgönderen brcnkbskl » 30 Nis 2014, 00:32

Uşak, Eşme'den üye oldum. Nissan Maxima veya Primera almak için yaklaşık üç aydır araştırıyorum. Hâlâ Almera ile Primera arasındaki sınıf farkına dair unsurlar aklımı kurcalıyor.

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: fizyoterapist

Re: Ynt: Merhaba

Mesajgönderen ladroness » 30 Nis 2014, 01:02

Maxima veya Primera almak için 3 aydır araştırıyosunuz ama Almera ve Primera arasındaki sınıf farkını merak ediyosunuz. Enteresan.

Ramazan Anıl Ülger
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61

Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen cdogu » 30 Nis 2014, 09:11

ladroness yazdı:Maxima veya Primera almak için 3 aydır araştırıyosunuz ama Almera ve Primera arasındaki sınıf farkını merak ediyosunuz. Enteresan.

Ne var ki bunda? Sonuçta bilmiyor olabilir elbette. Yeni gelen üyeye bu yaklaşım da bana enteresan geliyor mesela. Belki bu yüzden çok aktif bir forumumuz yok.

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım dilediğiniz Nissan'a sahip olursunuz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye

Re: Merhaba

Mesajgönderen ladroness » 30 Nis 2014, 10:22

Konuyu anlayamadığımı belirtmişim git önce kendini tanıt öyle gel demedim ki. Üye olup kuralları okumadan direk satılık nissanlar bölümüne 2000 tüp görmemiş primera arıyorum diye başlık açarsam bana da hoş yaklaşılmasın. Üyenin diğer başlığına bakarsanız verdiğim cevapta problem olmadığını anlarsınız. Yine de bu şekilde davranmamız gerektiğini düşünen bi çoğunluk varsa kurallar değişsin ona göre davranalım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan Anıl Ülger

Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen cdogu » 30 Nis 2014, 14:04

Olay çoğunluk hakimiyeti değil Ramazan bey. Olay yeni gelen her üyeye kendini tanıt demek. Bu forum kuralı değil,etik bir kural olmalı. Bir soru soruluyor,cevap yerine kendini tanıt deniyor. Bu yüzden sorular cevapsız. Google'da Nissan yazınca çıkan bir forum burası takdir edersiniz ki. Bilgi dolu olması,sorulara yardımcı olmak ilk gaye olmalı. Ha,tabii ki millet sorusunun cevabını alıp çeksin gitsin demiyorum. Ama bu şekilde forumun aktif olması imkansız görünüyor malesef.

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen ladroness » 30 Nis 2014, 14:37

Anlıyorum ama eleştiriniz tamamen forumun kuralına yönelik. Tapatalk kullanıyosunuz fotoğrafımın üstüne tıklayıp cevaplanan kısmına bakarsanız üyelere ve foruma yaklaşımımı görürsünüz. Yeni üyelere karşı tutuma kızıp bana yüklenmeniz pek hoş olmadı. Araba ilanları sitesinde gezerken dur bakıyım belki şu forumda araba bulurum diyerek gelinmiş belli ki. Dediğim gibi forum kurallarıyla ilgili eleştirinizi o kötü polis ben iyi polisim hoşgeldiniz diyerek değil de yeni bi başlık açıp bu kuralı birlikte eleştirmek için bir platform oluştursanız daha hoş olurdu. Saygılar

Ramazan Anıl Ülger

Kullanıcı avatarı
brcnkbskl
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen brcnkbskl » 30 Nis 2014, 17:23

cdogu yazdı:
ladroness yazdı:...

Ne var ki bunda? Sonuçta bilmiyor olabilir elbette. Yeni gelen üyeye bu yaklaşım da bana enteresan geliyor mesela. Belki bu yüzden çok aktif bir forumumuz yok.

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım dilediğiniz Nissan'a sahip olursunuz.

Teşekkür ederim. Nissan'ın güvenilir araçlar ürettiğini biliyor; bu sebeple üzerinde duruyorum.

Kullanıcı avatarı
brcnkbskl
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen brcnkbskl » 30 Nis 2014, 17:45

ladroness yazdı:Anlıyorum ama eleştiriniz tamamen forumun kuralına yönelik. Tapatalk kullanıyosunuz fotoğrafımın üstüne tıklayıp cevaplanan kısmına bakarsanız üyelere ve foruma yaklaşımımı görürsünüz. Yeni üyelere karşı tutuma kızıp bana yüklenmeniz pek hoş olmadı. Araba ilanları sitesinde gezerken dur bakıyım belki şu forumda araba bulurum diyerek gelinmiş belli ki. Dediğim gibi forum kurallarıyla ilgili eleştirinizi o kötü polis ben iyi polisim hoşgeldiniz diyerek değil de yeni bi başlık açıp bu kuralı birlikte eleştirmek için bir platform oluştursanız daha hoş olurdu. Saygılar

Size ilginç gelen kısmı biraz aydıntayım o hâlde:

Maxima, "E"; Primera da "D" sınıfı araçlar. Almera ise "C" sınıfında. Ben de "D" sınıfı, iktisâdî durumuma göre belki "E" sınıfı, Nissan marka bir araç arıyorum.
Ancak Primera ile Almera arasında -ki her ikisini de hatta farklı Nissan modellerini de kısa süreli seyahatlerde kullanabildim- özellikle de boyut ve donanım itibarlarıyla büyük farklar göremedim. En basiti: uzunlukları sadece 10 cm fark ediyor, tavan yüksekliği de yerden yüksekliği de çok farklı değil.

İkinci mesele direkt araç alımına girmeme dair yorumunuz: Henüz Nissan sahibi değilim ki forumun muhtelif konularına cevaplar yazayım, konu başlığı ekleyeyim!

Tanışma bölümüne ne yazmamı bekliyorsunuz: "Şuradan katılıyorum, şöyle bir aracım olmasını umuyorum..." Burası üye olduğum ilk ve tek forum değil. Siz de araştırın, farklı yerlerdeki yazılarımı, uygulamalarımı bulursunuz; madem her şeyi bu kadar net biliyor ve kavrayabiliyorsunuz.

<"Belli ki..." dediğiniz cümle, peşin hükümlü olduğunuzu mu gösteriyor, yoksa sanal âlemde fal tutma alışkanlığınızı mı?> diye sorsam, sizi incitmez mi?

Bunlar, boş tartışmalar.

Neyse; tekrardan merhaba. Burçin KABASAKAL

Kullanıcı avatarı
brcnkbskl
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen brcnkbskl » 30 Nis 2014, 17:47

ladroness yazdı:Konuyu anlayamadığımı belirtmişim git önce kendini tanıt öyle gel demedim ki. Üye olup kuralları okumadan direk satılık nissanlar bölümüne 2000 tüp görmemiş primera arıyorum diye başlık açarsam bana da hoş yaklaşılmasın. Üyenin diğer başlığına bakarsanız verdiğim cevapta problem olmadığını anlarsınız. Yine de bu şekilde davranmamız gerektiğini düşünen bi çoğunluk varsa kurallar değişsin ona göre davranalım

Kural dışı olan nedir?

Kullanıcı avatarı
brcnkbskl
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen brcnkbskl » 30 Nis 2014, 18:29

FORUMA KAYIT OLDUKTAN SONRA TANIŞMA KONUSUNDA KENDİNİZİ TANITMADAN HERHANGİ BİR KONUYA MESAJ ATMANIZ YASAKTIR. UYULMADIĞI TAKTİRDE MESAJINIZ/KONUNUZ UYARI YAPILMAKSIZIN SİLİNİR
TANIŞMA KONUSUNA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİRİNCİSİ:
Merhaba
Mesajgönderen brcnkbskl » 29 Nis 2014, 23:32

İKİNCİSİ:
........... MODEL ..................... PEŞİNDEYİM.
Mesajgönderen brcnkbskl » 29 Nis 2014, 23:36

Bilgi için telefonumu vermem forum kurallarına aykırı mı henüz okumadım. Tüp takılmamış ....................... biliyorsanız haberleşelim

En son brcnkbskl tarafından 30 Nis 2014, 20:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen ladroness » 30 Nis 2014, 18:31

Kendinizi tanışma başlığı altında tanıtmadan konu acamazsınız özet olarak. Primera arıyorum diye başlık açmak forum kuralı olmasa bile etik değil. Neyse sonuç olarak herkesten özür dilerim ikinci kez kendi koymadığım kuralları tek başıma savunmak zorunda kaldım

Ramazan Anıl Ülger

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye

Mesajgönderen ladroness » 30 Nis 2014, 18:33

brcnkbskl yazdı:
ladroness yazdı:Anlıyorum ama eleştiriniz tamamen forumun kuralına yönelik. Tapatalk kullanıyosunuz fotoğrafımın üstüne tıklayıp cevaplanan kısmına bakarsanız üyelere ve foruma yaklaşımımı görürsünüz. Yeni üyelere karşı tutuma kızıp bana yüklenmeniz pek hoş olmadı. Araba ilanları sitesinde gezerken dur bakıyım belki şu forumda araba bulurum diyerek gelinmiş belli ki. Dediğim gibi forum kurallarıyla ilgili eleştirinizi o kötü polis ben iyi polisim hoşgeldiniz diyerek değil de yeni bi başlık açıp bu kuralı birlikte eleştirmek için bir platform oluştursanız daha hoş olurdu. Saygılar

Size ilginç gelen kısmı biraz aydıntayım o hâlde:

Maxima, "E"; Primera da "D" sınıfı araçlar. Almera ise "C" sınıfında. Ben de "D" sınıfı, iktisâdî durumuma göre belki "E" sınıfı, Nissan marka bir araç arıyorum.
Ancak Primera ile Almera arasında -ki her ikisini de hatta farklı Nissan modellerini de kısa süreli seyahatlerde kullanabildim- özellikle de boyut ve donanım itibarlarıyla büyük farklar göremedim. En basiti: uzunlukları sadece 10 cm fark ediyor, tavan yüksekliği de yerden yüksekliği de çok farklı değil.

İkinci mesele direkt araç alımına girmeme dair yorumunuz: Henüz Nissan sahibi değilim ki forumun muhtelif konularına cevaplar yazayım, konu başlığı ekleyeyim!

Tanışma bölümüne ne yazmamı bekliyorsunuz: "Şuradan katılıyorum, şöyle bir aracım olmasını umuyorum..." Burası üye olduğum ilk ve tek forum değil. Siz de araştırın, farklı yerlerdeki yazılarımı, uygulamalarımı bulursunuz; madem her şeyi bu kadar net biliyor ve kavrayabiliyorsunuz.

<"Belli ki..." dediğiniz cümle, peşin hükümlü olduğunuzu mu gösteriyor, yoksa sanal âlemde fal tutma alışkanlığınızı mı?> diye sorsam, sizi incitmez mi?

Bunlar, boş tartışmalar.

Neyse; tekrardan merhaba. Burçin KABASAKAL

Bu yazıya uzun bir cevap verebilirim ama forumu amacı dışında kullanmamak gerektiği için sizden tekrar özür dilerim. Aktif forumlar

Ramazan Anıl Ülger

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

oto anahtarı