Merhaba
- ladroness
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: fizyoterapist
Re: Ynt: Merhaba
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
ladroness yazdı:Maxima veya Primera almak için 3 aydır araştırıyosunuz ama Almera ve Primera arasındaki sınıf farkını merak ediyosunuz. Enteresan.
Ne var ki bunda? Sonuçta bilmiyor olabilir elbette. Yeni gelen üyeye bu yaklaşım da bana enteresan geliyor mesela. Belki bu yüzden çok aktif bir forumumuz yok.
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım dilediğiniz Nissan'a sahip olursunuz.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- ladroness
- Platin Üye
Re: Merhaba
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- ladroness
- Platin Üye
cdogu yazdı:ladroness yazdı:...
Ne var ki bunda? Sonuçta bilmiyor olabilir elbette. Yeni gelen üyeye bu yaklaşım da bana enteresan geliyor mesela. Belki bu yüzden çok aktif bir forumumuz yok.
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım dilediğiniz Nissan'a sahip olursunuz.
Teşekkür ederim. Nissan'ın güvenilir araçlar ürettiğini biliyor; bu sebeple üzerinde duruyorum.
ladroness yazdı:Anlıyorum ama eleştiriniz tamamen forumun kuralına yönelik. Tapatalk kullanıyosunuz fotoğrafımın üstüne tıklayıp cevaplanan kısmına bakarsanız üyelere ve foruma yaklaşımımı görürsünüz. Yeni üyelere karşı tutuma kızıp bana yüklenmeniz pek hoş olmadı. Araba ilanları sitesinde gezerken dur bakıyım belki şu forumda araba bulurum diyerek gelinmiş belli ki. Dediğim gibi forum kurallarıyla ilgili eleştirinizi o kötü polis ben iyi polisim hoşgeldiniz diyerek değil de yeni bi başlık açıp bu kuralı birlikte eleştirmek için bir platform oluştursanız daha hoş olurdu. Saygılar
Size ilginç gelen kısmı biraz aydıntayım o hâlde:
Maxima, "E"; Primera da "D" sınıfı araçlar. Almera ise "C" sınıfında. Ben de "D" sınıfı, iktisâdî durumuma göre belki "E" sınıfı, Nissan marka bir araç arıyorum.
Ancak Primera ile Almera arasında -ki her ikisini de hatta farklı Nissan modellerini de kısa süreli seyahatlerde kullanabildim- özellikle de boyut ve donanım itibarlarıyla büyük farklar göremedim. En basiti: uzunlukları sadece 10 cm fark ediyor, tavan yüksekliği de yerden yüksekliği de çok farklı değil.
İkinci mesele direkt araç alımına girmeme dair yorumunuz: Henüz Nissan sahibi değilim ki forumun muhtelif konularına cevaplar yazayım, konu başlığı ekleyeyim!
Tanışma bölümüne ne yazmamı bekliyorsunuz: "Şuradan katılıyorum, şöyle bir aracım olmasını umuyorum..." Burası üye olduğum ilk ve tek forum değil. Siz de araştırın, farklı yerlerdeki yazılarımı, uygulamalarımı bulursunuz; madem her şeyi bu kadar net biliyor ve kavrayabiliyorsunuz.
<"Belli ki..." dediğiniz cümle, peşin hükümlü olduğunuzu mu gösteriyor, yoksa sanal âlemde fal tutma alışkanlığınızı mı?> diye sorsam, sizi incitmez mi?
Bunlar, boş tartışmalar.
Neyse; tekrardan merhaba. Burçin KABASAKAL
ladroness yazdı:Konuyu anlayamadığımı belirtmişim git önce kendini tanıt öyle gel demedim ki. Üye olup kuralları okumadan direk satılık nissanlar bölümüne 2000 tüp görmemiş primera arıyorum diye başlık açarsam bana da hoş yaklaşılmasın. Üyenin diğer başlığına bakarsanız verdiğim cevapta problem olmadığını anlarsınız. Yine de bu şekilde davranmamız gerektiğini düşünen bi çoğunluk varsa kurallar değişsin ona göre davranalım
Kural dışı olan nedir?
TANIŞMA KONUSUNA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
BİRİNCİSİ:
Merhaba
Mesajgönderen brcnkbskl » 29 Nis 2014, 23:32
İKİNCİSİ:
........... MODEL ..................... PEŞİNDEYİM.
Mesajgönderen brcnkbskl » 29 Nis 2014, 23:36
Bilgi için telefonumu vermem forum kurallarına aykırı mı henüz okumadım. Tüp takılmamış ....................... biliyorsanız haberleşelim
- ladroness
- Platin Üye
- ladroness
- Platin Üye
brcnkbskl yazdı:ladroness yazdı:Anlıyorum ama eleştiriniz tamamen forumun kuralına yönelik. Tapatalk kullanıyosunuz fotoğrafımın üstüne tıklayıp cevaplanan kısmına bakarsanız üyelere ve foruma yaklaşımımı görürsünüz. Yeni üyelere karşı tutuma kızıp bana yüklenmeniz pek hoş olmadı. Araba ilanları sitesinde gezerken dur bakıyım belki şu forumda araba bulurum diyerek gelinmiş belli ki. Dediğim gibi forum kurallarıyla ilgili eleştirinizi o kötü polis ben iyi polisim hoşgeldiniz diyerek değil de yeni bi başlık açıp bu kuralı birlikte eleştirmek için bir platform oluştursanız daha hoş olurdu. Saygılar
Size ilginç gelen kısmı biraz aydıntayım o hâlde:
Maxima, "E"; Primera da "D" sınıfı araçlar. Almera ise "C" sınıfında. Ben de "D" sınıfı, iktisâdî durumuma göre belki "E" sınıfı, Nissan marka bir araç arıyorum.
Ancak Primera ile Almera arasında -ki her ikisini de hatta farklı Nissan modellerini de kısa süreli seyahatlerde kullanabildim- özellikle de boyut ve donanım itibarlarıyla büyük farklar göremedim. En basiti: uzunlukları sadece 10 cm fark ediyor, tavan yüksekliği de yerden yüksekliği de çok farklı değil.
İkinci mesele direkt araç alımına girmeme dair yorumunuz: Henüz Nissan sahibi değilim ki forumun muhtelif konularına cevaplar yazayım, konu başlığı ekleyeyim!
Tanışma bölümüne ne yazmamı bekliyorsunuz: "Şuradan katılıyorum, şöyle bir aracım olmasını umuyorum..." Burası üye olduğum ilk ve tek forum değil. Siz de araştırın, farklı yerlerdeki yazılarımı, uygulamalarımı bulursunuz; madem her şeyi bu kadar net biliyor ve kavrayabiliyorsunuz.
<"Belli ki..." dediğiniz cümle, peşin hükümlü olduğunuzu mu gösteriyor, yoksa sanal âlemde fal tutma alışkanlığınızı mı?> diye sorsam, sizi incitmez mi?
Bunlar, boş tartışmalar.
Neyse; tekrardan merhaba. Burçin KABASAKAL
Bu yazıya uzun bir cevap verebilirim ama forumu amacı dışında kullanmamak gerektiği için sizden tekrar özür dilerim. Aktif forumlar
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir