nissana geçiş

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
ido35
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: müzisyen

nissana geçiş

Mesajgönderen ido35 » 30 Haz 2014, 04:42

slm arkadaşlar aranıza yeni katılmanın sevincini yaşıyorum yaklaşık 3,4 aydır yeni QASHQAI ile passat arasında gidip geliyordum bugün nissan bayisine test sürüşü için gittim 1.5 ile 1.2 yi arka arkaya test etme imkanım oldu doğrusu 1.2 dig t motora 1.5,e nazaran açık ara hayran kaldım 1.2 motorun o konforlu sürüşünden sonra kesinlikle hiç düşünmeden 1.2 yi alıyorum dedim eminimki 1.2 yi test eden herkez kesinlikle bu 1.2 motoru tercih edecektir araç olarak yaklaşık 6 markayı benzinli ve dizel olmak üzere yaklaşık 2şer yıl kullandım son aracım 2012 1.6 125 hp benzinli yeni focus sedandı nissanın bu 1.2 motoru gerçekten çok yetenekli ve kesinlikle dizelden çok daha konforlu hissettiriyor kesinlikle performans olarakta 1.5 dizelden çok daha iyi 1.2 den inip hemen 1.5 e bindim farkı daha kalkarken saniyede anlıyorsunuz 1.2 kesinlikle çok daha başarılı bu motora resmen aşık oldum aşırı sessizliği ataklığı yakıt tüketimi değerleri mükemmel olay budur nissan çok iyi iş çıkarmış tebrikleri fazlasıyla hak ediyor allah nasip ederse salı günü beyaz renk 1.2 tekna sky pack aracımı teslim alıyorum aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum

Kullanıcı avatarı
oztrk
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Juke
Meslek: Pazarlama Danışmanlı
İletişim:

Re: nissana geçiş

Mesajgönderen oztrk » 30 Haz 2014, 08:12

Hadi hayirlisi, kazasiz belasiz surusler dilerim

Kullanıcı avatarı
NISTEC
Administrator
Administrator
Otomobil: Diğer
Meslek: Reklam
İletişim:

Re: nissana geçiş

Mesajgönderen NISTEC » 30 Haz 2014, 09:21

Hoşgeldiniz. Kazasız, belasız, cezasız. Güle güle kullanın aracınızı. İyi forumlar dileriz.

Nissan Club Türkiye

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

oto anahtarı