Merhabalar

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
emrahsaylan
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek:

Merhabalar

Mesajgönderen emrahsaylan » 11 Tem 2015, 21:17

Adım Emrah Şaylan. İstanbul İçerenköy'de bir Pet Shop işletiyorum. Selçuk Üni. Turizm ve Otelcilik mezunuyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 2002 model 1.5 Almera Reflect aldım. Biraz bakımsız kalmış bir araçtı. Alır almaz bakıma soktum. Arka 2 rulman ve sol salıncak değişti. Fren balataları değişti. LPG bakımı yapıldı. Rot ayarı yapıldı. Toplam işçilik dahil 620₺ tuttu. Biraz dost işi oldu. İlk aldığım fiyat 1000₺ civarındaydı. Arka rulmanların tanesine 220₺ istemişlerdi ben 110₺ ye aldım. Parçalarında Bu kadar fiyat farkı olan bir araç hiç duymadım doğrusu. Genel olarak donanımı harcadığım paraya göre çok iyi diyebilirim. Arabadan anlamam ama keyifli bir araca benziyor. Tamircim bu araçların motor ve şanzımanlarını eskitmenin büyük meziyet istediğini söyledi. İlk edindiğim izlenim kalkışlarda biraz ağır kaldığı ve dışarının sesinin içeriye biraz fazla geldiği oldu.
Özellikle dikkat edeceğim konular olursa veya aracın genel hastalıkları konusunda beni bilgilendirmenizden memnun olurum.
Herkese kazasız dertsiz keyifli sürüşler dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kullanıcı avatarı
Tekna17
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Amatör Telsizci

Re: Merhabalar

Mesajgönderen Tekna17 » 11 Tem 2015, 23:22

Hoş geldiniz Sayın ŞAYLAN, aracınızı güzel günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim.

Selam ve hürmetlerimle...
[Araç: 2006 Model Nissan Primera Tekna 1.6] [Yakıt Tüketim: Motor çalışırken ihtiyacı kadar yakıyor, durunca yakmıyor.]

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Mesajgönderen Ally_07 » 11 Tem 2015, 23:28

Hoş geldiniz; iyi forumlar, kazasız belasız sürüşler...

Note Edge cihazımdan tapatalk ile gönderdim, hatalar affola

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

Kullanıcı avatarı
emrahsaylan
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen emrahsaylan » 12 Tem 2015, 13:13

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Araç hakkında uyarılarda bulunacağınız bir konu var mıdır? Özellikle güvenlik açısından. Yol tutuşu nasıldır? Aracın genel hastalığı var mıdır?

Sent from my iPhone using Tapatalk

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı