Vanetta motor cekisi

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
Sabri
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: Mak.imalat

Vanetta motor cekisi

Mesajgönderen Sabri » 13 Ara 2015, 15:11

Merhaba kar.2001 vanetta aldım.daha önce de 1997 vanetta 0 almıştım çok memnunduk.fakat bu
Vanetta yokuşlarda boğuluyor.yokuşta dur kalk benim için ölüm oluyor korkarak kullanıyorum stop yapıyor.pompası sorun yok diyor motorcu sorun yok diyor.baskı balata değişti ekzoz değişti.sonuç yok filtreler yeni motorda alt ve üstten üfleme var.ne yönetebilirsiniz?

Kullanıcı avatarı
nissan_seven_sedat
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Note
Meslek: Bilgisayar Mühendisi

Re: Vanetta motor cekisi

Mesajgönderen nissan_seven_sedat » 13 Ara 2015, 15:40

Merhaba,

Foruma nereden katıldığınızı bilmiyorum ama İstanbul Ümraniye'de (Nissan servisi olmasa da) size tavsiye edebileceğim bir usta var.

Kullanıcı avatarı
Sabri
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: Mak.imalat

Mesajgönderen Sabri » 14 Ara 2015, 20:46

Merhaba. Kim acaba bu araclarda uzman mi ? Tskk

Kullanıcı avatarı
nissan_seven_sedat
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Note
Meslek: Bilgisayar Mühendisi

Mesajgönderen nissan_seven_sedat » 15 Ara 2015, 12:36

Bu araçlarda uzman olduğu için söylemedim ancak benim şöyle bir hikayem var: 93 model Şahin, yüksek hararet ve ani rölanti düşüşleri, stop etme vardı. Birkaç usta denemelerinden sonuçsuz kaldı. Bu ustanın da iyi olduğunu biliyorduk. Gittik ve diğer ustaların ne yaptığını anlatmadan ilk denemesinde (basınçlı bir makineyle motoru 5. viteste kontak kapalı çalıştırarak) subapların birinin girişinde bir contada kaçak tespit etti (yanlış hatırlamıyorsam böyleydi, radyatör suyuyla bir karışıma neden oluyordu).
Bu usta şu an daha çok 4x4 arazi araçlarına bakıyor. Bunu söylediğinde bile direk gösterirler ama Ümraniye oto sanayide en ileride (uçlara doğru 1. katta kalıyor) Erdoğan Usta. Dükkanının adını unuttum. Zaten dükkanının küçük bir tabelası var, dükkan adından çok kişi bilmez.
İstersen git bi baktır.

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

oto anahtarı