MERHABALAR ARKADAŞLAR

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
Ümit kalkmaz
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Memur

MERHABALAR ARKADAŞLAR

Mesajgönderen Ümit kalkmaz » 21 Şub 2016, 11:31

Hem tanışalım hemde derdime care istiyorum..Arabamı çok sevmeme rağmen satmama neden olacak konu şu :ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar Aralık 2015 tarihinde 2008 model nissan qashqai tekna model ve 77.000 km de temiz çok düzgün hatasız ve benzinli bir araç satın aldım.. benzin fiatları malum olduğundan arabaya BRC marka tüp taktırdım.arabam 4 enjektörlü imiş. arabamın performansı için kesinlikle birşey diyemem mükemmel tüpede sanırım çok uyumlu.. zira o konuda şikayetim yok. yakıt tasarrufu konusundada mükemmel. ancak arabanın zaman zaman arıza lambası yanmaya başladı.. lpg takan firmaya götürdüm aracın zengin karışım yaptığını aracın arızasının bu olduğunu söylediler. makinaya bağlayım son versiyon yüklemesi yaparak lambayı söndürdüler.. ancak 100 km gitmden yine lamba yandı. tekrar aradım bana önemli olmadığını söyulediler ve müthiş rahatsızım. araç kullanırken yoldan çok gözüm araıza lambasında.. bu bir nissan hastalığımıdır arıza lambası hep yanar mı yada söndürmen için ne yapmam lazım bu arada balıkesir de yaşıyorum..ilgilenen olur yada yol gösteren olursa memnun olurum

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: MERHABALAR ARKADAŞLAR

Mesajgönderen spoilerci » 21 Şub 2016, 15:34

Lpg Kiti dönüşümü yapan usta ile alakalı bir durumdur. kimi ustalar dönüşüm yaptıktan sonra arıza lambası yakmaz kimisi de böyle oluyor yanıyor lamba. LPG li arabalarda lamba yanık olur gibi genel bir kanı da vardır. taktırdığınız markadan çok takan usta önemlidir. nisan ayında Primerama 200 bin km de konya özhamle de atiker taktırdım lamba yanmadı. ama şu var, kafa takacak bir durum değil aslında. bir başka lpg ustasına durumu özetleyin. iyi bir usta çözer. pireye kızıp yorgan yakmak olur arabayı satmanız.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
Memcos48
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Primera
Meslek: ÖĞRETMEN

Re: MERHABALAR ARKADAŞLAR

Mesajgönderen Memcos48 » 21 Şub 2016, 18:13

Yanmaması lâzım normalde ne demek zengin karışım yapıyormuş ayarlanması lazım. Montaj önemli kalibrasyon da önemli yol testi yapıldımı aracınıza? Hangi ilde yaşıyorsunuz? İzmir 2A otogazda 2009 senesinde 2003 model honda civicime montaj yaptırmıştım geçen sene arabayı pert edene kadar kullandım çok nadir yanardı arıza lambası o da kötü yakıt filan alınca fakire düşerdi.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı