Merhaba
Merhaba
Arkadaşlar merhaba.
Geçtiğimiz ay içinde ben de Nissan ailesine katıldım. Micra 1.2 Street CVT aracımla yaşadığım tecrübeleri vaktim oldukça paylaşmayı umuyorum. Ayrıca benim de buradaki kullanıcıların deneyimlerden faydalanacağımdan şüphe yok
Geçtiğimiz ay içinde ben de Nissan ailesine katıldım. Micra 1.2 Street CVT aracımla yaşadığım tecrübeleri vaktim oldukça paylaşmayı umuyorum. Ayrıca benim de buradaki kullanıcıların deneyimlerden faydalanacağımdan şüphe yok

- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Merhaba
alkani yazdı:Arkadaşlar merhaba.
Aramıza hoş geldiniz, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Micra başlığımız altında faydalanabileceğiniz bir çok konu mevcut, sizin de katkılarınızla daha da çoğalmasını da ayrıca bekleriz. İyi forumlar.
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir