LPG DE STOP ETME SORUNU VE RÖLANTİ SORUNU
- erzurumlu dadaş
- NissanClubTr
- Otomobil: Primera
- Meslek: memur
LPG DE STOP ETME SORUNU VE RÖLANTİ SORUNU
HERKESE SELAMLAR HAYIRLI HUZURLU GÜNLER. Selamün Aleyküm değerli Arkadaşlar. Aracım nissan primera 2005 tekna . Motor devri rolanti sorunum var.Araba benzinde iken normal çalışıyor tüpe geçince rolantide titreme yapıyor. lpg enjektörü arızalı dediler. enjektörü değiştirdim.şimdi de araç benzinden lpg ye geçince stop ediyor. Tekrar enjektörü tamir eden yere gittim. enjektör ısıtmayı açmamışız o yüzden stop ediyor dediler. Lpg ayarlarını yaptılar.aradan bi hafta geçti durum yine aynı araba lpg ye geçince stop ediyor.onbeş dakika benzinde bindikten sora tüpe alınca stop etmiyor.Hareket halinde iken tüpe geçince gaz vermeyince yine stop ediyor.Rampa aşağı 80 km hızla giderken aracı boşa aldım debriyaja basılı tutum araç yine stop etti. bu sorunların sebebi ateşleme bobininden mi bujilerden mi ya da başka bir şeyden mi kaynaklanıyor Yardımcı olursanız sevinirim.
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Re: LPG DE STOP ETME SORUNU VE RÖLANTİ SORUNU
(Edit: Buraya Taşındı)
Selamün Aleyküm değerli Arkadaşlar. Aracım nissan primera 2005 tekna . Motor devri rolanti sorunum var.Araba benzinde iken normal çalışıyor tüpe geçince rolantide titreme yapıyor. lpg enjektörü arızalı dediler. enjektörü değiştirdim.şimdi de araç benzinden lpg ye geçince stop ediyor. Tekrar enjektörü tamir eden yere gittim. enjektör ısıtmayı açmamışız o yüzden stop ediyor dediler. Lpg ayarlarını yaptılar.aradan bi hafta geçti durum yine aynı araba lpg ye geçince stop ediyor.onbeş dakika benzinde bindikten sora tüpe alınca stop etmiyor.Hareket halinde iken tüpe geçince gaz vermeyince yine stop ediyor.Rampa aşağı 80 km hızla giderken aracı boşa aldım debriyaja basılı tutum araç yine stop etti. bu sorunların sebebi ateşleme bobininden mi bujilerden mi ya da başka bir şeyden mi kaynaklanıyor Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamün Aleyküm değerli Arkadaşlar. Aracım nissan primera 2005 tekna . Motor devri rolanti sorunum var.Araba benzinde iken normal çalışıyor tüpe geçince rolantide titreme yapıyor. lpg enjektörü arızalı dediler. enjektörü değiştirdim.şimdi de araç benzinden lpg ye geçince stop ediyor. Tekrar enjektörü tamir eden yere gittim. enjektör ısıtmayı açmamışız o yüzden stop ediyor dediler. Lpg ayarlarını yaptılar.aradan bi hafta geçti durum yine aynı araba lpg ye geçince stop ediyor.onbeş dakika benzinde bindikten sora tüpe alınca stop etmiyor.Hareket halinde iken tüpe geçince gaz vermeyince yine stop ediyor.Rampa aşağı 80 km hızla giderken aracı boşa aldım debriyaja basılı tutum araç yine stop etti. bu sorunların sebebi ateşleme bobininden mi bujilerden mi ya da başka bir şeyden mi kaynaklanıyor Yardımcı olursanız sevinirim.
HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir