Pulsar Bolu

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
cenkson
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: Muhendis

Pulsar Bolu

Mesajgönderen cenkson » 12 May 2017, 00:05

Merhaba Arkadaşlar,

Bu ay içinde Düzce bayinden Nissan Pulsar 1.2 Visia Xtronic aldım. Aranıza katılmış oldum. Bu aracı eşim kullanacak ama herşeyiyle ben ilgileneceğim.

Arabayla ilgili ilk notlarımı paylaşayım.
Arabaya ek olarak bir takım jant ve sensor aldım. Sensor konusu forumda biraz havada kalmış gibi. Dışarıdan sensor alınıp takılabiliyor. Uygun olması lazım. Araç kendi tanıyor dendi. Bakıp göreceğiz. Kışın gelmesi lazım önce. Olmadı tanıtım yapılacak.
Servisin taktığı park sensoru sadece ses uyarılı. Şimdilik kullanıyorum ama led uyarılı veya aynada gostergeli bir modelini taktırabilirim.

Sis farı olarak kullanılabilecek bir farı yok. Buna bir çözüm arıyorum. Gündüz farı yerine sis farı takılabilir mi diye bakıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Araba NTFS formatlı usb belleklerden mp3 çalmıyor. Usb fat32 olması lazım.

Arabanın içi muazzam geniş.

Koltukları çok rahat değil. Bel desteği yok. Uzun yolda manuel klima sıkıntılı. Otomatik olsun isterdim.
Viraj performansı çok iyi değil. (Mazda 3 sedana göre)

Vites geçişleri harika. Araba çok sessiz.

Yakıtı her benzinli araba gibi. Gücü yeterli.

captain
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Uzakyol Gemi Kaptanı
İletişim:

Re: Pulsar Bolu

Mesajgönderen captain » 13 May 2017, 13:22

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

2016 Nissan Qashqai
1.2 Black Edıtıon A/T

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Pulsar Bolu

Mesajgönderen Ally_07 » 14 May 2017, 14:06

cenkson yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Bu ay içinde Düzce bayinden Nissan Pulsar 1.2 Visia Xtronic aldım. Aranıza katılmış oldum. Bu aracı eşim kullanacak ama herşeyiyle ben ilgileneceğim.

Arabayla ilgili ilk notlarımı paylaşayım.
Arabaya ek olarak bir takım jant ve sensor aldım. Sensor konusu forumda biraz havada kalmış gibi. Dışarıdan sensor alınıp takılabiliyor. Uygun olması lazım. Araç kendi tanıyor dendi. Bakıp göreceğiz. Kışın gelmesi lazım önce. Olmadı tanıtım yapılacak.
Servisin taktığı park sensoru sadece ses uyarılı. Şimdilik kullanıyorum ama led uyarılı veya aynada gostergeli bir modelini taktırabilirim.

Sis farı olarak kullanılabilecek bir farı yok. Buna bir çözüm arıyorum. Gündüz farı yerine sis farı takılabilir mi diye bakıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Araba NTFS formatlı usb belleklerden mp3 çalmıyor. Usb fat32 olması lazım.

Arabanın içi muazzam geniş.

Koltukları çok rahat değil. Bel desteği yok. Uzun yolda manuel klima sıkıntılı. Otomatik olsun isterdim.
Viraj performansı çok iyi değil. (Mazda 3 sedana göre)

Vites geçişleri harika. Araba çok sessiz.

Yakıtı her benzinli araba gibi. Gücü yeterli.

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı