Micra 2012

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
CansuB
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Micra
Meslek: Öğretmen

Micra 2012

Mesajgönderen CansuB » 14 Tem 2017, 11:08

Arkadaşlar merhaba
Micra kullanıcısıyım. İlk arabam micra 2011 di, şimdiki micra 2012. Hem micra kullanıcılarıyla tanışmak hem de aracımdaki devir problemine cevap bulmak için kaydoldum foruma. Arızayla ilgili konu açacağım birazdan, burası merhaba konusu olduğu için burda yazmıyorum. Orda bilgisi olanlar ilgilenirse çok sevinirim. Herkese keyifli sürüşler!

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Micra 2012

Mesajgönderen Ally_07 » 17 Tem 2017, 16:12

CansuB yazdı:Arkadaşlar merhaba
Micra kullanıcısıyım. İlk arabam micra 2011 di, şimdiki micra 2012. Hem micra kullanıcılarıyla tanışmak hem de aracımdaki devir problemine cevap bulmak için kaydoldum foruma. Arızayla ilgili konu açacağım birazdan, burası merhaba konusu olduğu için burda yazmıyorum. Orda bilgisi olanlar ilgilenirse çok sevinirim. Herkese keyifli sürüşler!
Aramıza hoş geldiniz.

Micra başlığımız altında (bkz. viewforum.php?f=16 bağlantısı) bu ve benzeri sorularınız için doğrudan Micra ile ilgili konular var.

Sorularınızın cevabını bulamazsanız ilgili başlık altından devam etmeniz iyi olacaktır, böylece ileride ihtiyacı olanlar için kolaylık olur.

Dilerseniz anahtar kelimelerle ile forumu içi arama yaparak da yararlanabilirsiniz. Sizin de katkılarınızla mevcut bilgilerin daha da çoğalmasını dileriz.

Diğer başlıklar altında da genel kapsamda otomobillerle ilgili bir çok konuda faydalanabileceğiniz paylaşımlar mevcut.

İyi forumlar.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

oto anahtarı