Hararet göstergesi
- nissanprimera17
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Ses görüntü
Hararet göstergesi
- nissanprimera17
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Ses görüntü
Re: Hararet göstergesi
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: Hararet göstergesi
nissanprimera17 yazdı:Birtane yorum yada tecrübe aktaracak biri yok yani. Yani burasıda hava civa iş olsun diye kurulmuş bi sayfa..
Peşinen bu yargıya varmanız doğru değil bence. Sonuçta burada sürekli online danışmanlık hizmeti veren teknikerler yok, sadece sizin benim gibi kullanıcıların buluştuğu bir ortam. Mesajınızı yeni yollamış sayılırsınız (henüz 24 saat bile olmamış görünüyor, foruma da zaten mesaj atmadan hemen önce kayıt olmuşsunuz), belki gören olmadı henüz veya görenler de konu hakkında uzman veya bilgi sahibi değiller. Sadece burada değil bir çok forumda her soruna kesin cevap bulunacak diye bir şart yok. Öncelikle forumların böyle işlediğini bilmenizi ve bu konuda hoşgörülü davranmanızı rica ederim.
Sorununuza gelince, bana göre benzin ve hararet müşürlerinizde bir arıza var. Bu parçaların arızası da olabilir elektirik tesisatı ile ilgili bir sorun da olabilir. Bir elektrikçi bunları kolayca tespit edecektir. Genellikle bu parçalar onarılamıyor, direkt değiştiriliyor diye biliyorum. Ama çok maliyetli olacağını sanmıyorum. Tabi bu yazdıklarım sadece tahminlerimdir, sanayi sitelerinde güvenilir bir elektrikçi ile görüşmeniz daha doğru
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir