Boğaz kelebeği arızası

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
Serkan23
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Almera
Meslek: Elektronik

Boğaz kelebeği arızası

Mesajgönderen Serkan23 » 19 Tem 2017, 11:31

Slm 2006 model nisan almera ( hb )aracımda boğaz kelebeği bakımını yaptırdıktan sonra arac bi türlü kendine gelemedi usta kelebeği sökmüş tinere yatırmış ( tabi benimde konuyla alakalı pek bilgim olmadığı için bişey diyemedim) sonra montajdan eti ve sürekli motor arıza lam bası yanıyor bide araba tekliyor en sonunda baktım usta acemiymiş ee bide bende pek bilmediğim için işin içinden cıkamadım ensonunda yetkili servisten rendavu aldım oraya götürcem bostancıoğlu yetkili servisine not: kalibrasyon ayarı yaptığım zaman tekrar hata veriyor yanlız kalibrasyon ayarını yetkili serviste yapmadım sizlerin tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum son olarak arac lpg ve benzinli

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Otomobil: Micra
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: Boğaz kelebeği arızası

Mesajgönderen Ally_07 » 19 Tem 2017, 18:27

Serkan23 yazdı:Slm 2006 model nisan almera ( hb )aracımda boğaz kelebeği bakımını yaptırdıktan sonra arac bi türlü kendine gelemedi usta kelebeği sökmüş tinere yatırmış ( tabi benimde konuyla alakalı pek bilgim olmadığı için bişey diyemedim) sonra montajdan eti ve sürekli motor arıza lambası yanıyor bide araba tekliyor en sonunda baktım usta acemiymiş ee bide bende pek bilmediğim için işin içinden cıkamadım ensonunda yetkili servisten rendavu aldım oraya götürcem bostancıoğlu yetkili servisine not: kalibrasyon ayarı yaptığım zaman tekrar hata veriyor yanlız kalibrasyon ayarını yetkili serviste yapmadım sizlerin tecrübelerinize dayanarak yardım istiyorum son olarak arac lpg ve benzinli

Sayın Serkan23 aramıza hoşgeldiniz.

Yanlış anlamayın ama, sorularınızın cevaplarını tanışma bölümünde aramışsınız. Tanışma bölümü sadece kendinizi ve aracınızı/özelliklerini tanıttığınız bir kısım. Burada sorununuzun fark edilmesi uzun sürebilir. Sorularınız için forumda farklı farklı kategoriler mevcut. Sorularınızı hangi araç veya konu ile ilgili ise o başlıkların altın da sormanız veya forumda "Ara" butonu ile önce sorunuza ilişkin bir kaç anahtar kelime ile (mesela sizin için "boğaz kelebeği" veya "LPG sorunu" vb. gibi yazarak) arama yapmanız işinizi kolaylaştırır. Eğer arama sonucundan çıkan bilgiler işinizi görmüyorsa "Almera" başlığı altında doğrudan Almera sahibi üyelere hitaben sorunuzu sorsanız daha iyi olur. iyi forumlar dileriz.

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

Kullanıcı avatarı
Serkan23
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Almera
Meslek: Elektronik

Re: Boğaz kelebeği arızası

Mesajgönderen Serkan23 » 20 Tem 2017, 17:39

Haklısın sağol

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir