Ankara'dan Merhaba...

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
mtgokduman
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: X-Trail
Meslek: mühendis

Ankara'dan Merhaba...

Mesajgönderen mtgokduman » 28 Kas 2013, 15:38

Selamlar, ben ANKARA"dan Mehmet GÖKDUMAN. Kamuda çalışan Ziraat Yük. Mühendisiyim. Yaklaşık 6 aydır Nissan X*Trail kullanmaktayım. Bu kullandığım 8.aracım, bundan önce 2013 model VW Golf 1.2 TSI kullandım, ancak 0 aracım olmasına ve gayet te geniş denilmesine rağmen X-TRAIL deki genişlik ve rahatı onda da bulamadım ..Bu sebeple de Nissana geçmiş oldum...Aracımı 6 ayda 14000 km kadar kullandım ve gayet memnunum...Bu andan itibaren de inşallah artık yalnız jeepe binerim diyorum. Sağlıkla kalın....

Kullanıcı avatarı
etap nissan
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Patrol
Meslek: otomotiv

Re: Ankara'dan Merhaba...

Mesajgönderen etap nissan » 28 Kas 2013, 23:56

mtgokduman yazdı:Selamlar, ben ANKARA"dan Mehmet GÖKDUMAN. Kamuda çalışan Ziraat Yük. Mühendisiyim. Yaklaşık 6 aydır Nissan X*Trail kullanmaktayım. Bu kullandığım 8.aracım, bundan önce 2013 model VW Golf 1.2 TSI kullandım, ancak 0 aracım olmasına ve gayet te geniş denilmesine rağmen X-TRAIL deki genişlik ve rahatı onda da bulamadım ..Bu sebeple de Nissana geçmiş oldum...Aracımı 6 ayda 14000 km kadar kullandım ve gayet memnunum...Bu andan itibaren de inşallah artık yalnız jeepe binerim diyorum. Sağlıkla kalın....

İyi günlerde kullanın.

G.GÖNÜLTAŞ
ANTALYA

Kullanıcı avatarı
NISTEC
Administrator
Administrator
Otomobil: Diğer
Meslek: Reklam
İletişim:

Re: Ankara'dan Merhaba...

Mesajgönderen NISTEC » 29 Kas 2013, 00:30