selamlar
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
Re: selamlar

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
MÜNÜRB yazdı:hoşgeldiniz hayırlı forumlar dilerimgüle güle kullanın aracınızı
çok teşekkür ederim

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
cub yazdı:adım yavuz kerem, istanbuldanım, devlet memuruyum, ''daha önce nasıl düşünemedim'' suretiyle tatlı bir pişmanlık duyan yeni bir almera sahibiyimbirbirimize faydalı olmak temennisiyle..
''daha önce nasıl düşünemedim'' suretiyle tatlı bir pişmanlık duyan yeni bir almera sahibiyim

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
MÜNÜRB yazdı:cub yazdı:adım yavuz kerem, istanbuldanım, devlet memuruyum, ''daha önce nasıl düşünemedim'' suretiyle tatlı bir pişmanlık duyan yeni bir almera sahibiyimbirbirimize faydalı olmak temennisiyle..
''daha önce nasıl düşünemedim'' suretiyle tatlı bir pişmanlık duyan yeni bir almera sahibiyimyazınızda bu kısmını okuyunca bir almera sahibi olarak meraklandım açıkçası nasıl bir izlenim bıraktı sizde
daha önce megane 2 almıştım ciddi hayal kırıklığı sonrası sıfır km dacia aldım ''motoru dışında'' tekrar hayal kırıklığı sonrası maddi elverişsizliğin de etkisiyle onu da sattım. uzun süre araba araştırması yaptım, arkadaşların eşin dostun arabasını kullandım ölçtüm biçtim, yayınlar okudum, ustalarla istişare ettim.. sıradan bir araba tercihi için mütevazı bir otomobil ustası oldum

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
cub yazdı:MÜNÜRB yazdı:cub yazdı:adım yavuz kerem, istanbuldanım, devlet memuruyum, ''daha önce nasıl düşünemedim'' suretiyle tatlı bir pişmanlık duyan yeni bir almera sahibiyimbirbirimize faydalı olmak temennisiyle..
''daha önce nasıl düşünemedim'' suretiyle tatlı bir pişmanlık duyan yeni bir almera sahibiyimyazınızda bu kısmını okuyunca bir almera sahibi olarak meraklandım açıkçası nasıl bir izlenim bıraktı sizde
daha önce megane 2 almıştım ciddi hayal kırıklığı sonrası sıfır km dacia aldım ''motoru dışında'' tekrar hayal kırıklığı sonrası maddi elverişsizliğin de etkisiyle onu da sattım. uzun süre araba araştırması yaptım, arkadaşların eşin dostun arabasını kullandım ölçtüm biçtim, yayınlar okudum, ustalarla istişare ettim.. sıradan bir araba tercihi için mütevazı bir otomobil ustası oldum.. sonra sonra şans eseri karşıma Almera çıktı ve ezberimi ciddi anlamda bozdu.. japon arabalarına sahip olmak için yüksek meblalar gerektiğini sanıyordum ama Almera dan haberim olsaydı Renault ye hiç bulaşmazdım diyorum.. almeranın artıları saymakla bitmiyor eksileri ise bir elin 5 parmağını geçmez ki hiçbiri bir arabada umursamayacağım şeyler..
yazdıklarını okuduğumda arabamı alışımı hatırladım o yüzden özellikle sordum ulaşamıyacağım araçlar kategorisinde baktığım araca sahip oldum özellik olarak benim kriterlerimin üstünde idi her yönden konfor,güvenlik,fiyat. bu özelliklerle alabileceğim başka bir araç bulamıyorum şu an ve bazı yanılgılar almera parçası pahalı deniyor aynı modeldeki aynı sınıftaki araçların parça fiyatları ile pek farkı yok 2.eli zayıf tamamen bir safsata başka bir forumda son 4 ay zarfında 4-5 arkadaş satmaya niyetlendiler daha ilan koyamadan satıldı araçları şu an 2 yıl oldu aracımı alalı en az 5-6 kişi hiç satılık muhabbeti yapmadan alıcı oldular,satsam yerine ne koyarım diye düşünüyorum bulamıyorum 2 yıldan bu yana basit konular için sanayiye gitmişliğim vardır o yöndende bir sıkıntım yok yani tekrardan hayırlısı olsun güle güle kullanın aracınızı bir almeracı olarak sevindim

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

- tevfik2411
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: muhasebe
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi