yeni kullanıcıyım tiryakisi olmaktan korkuyorum:)

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
manqa48
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: öğrenci

yeni kullanıcıyım tiryakisi olmaktan korkuyorum:)

Mesajgönderen manqa48 » 16 Nis 2014, 23:13

Oncelikle merhabalar burada ve nissan araç kullanıcısı olarak yeniyim :D burada bulunma amacım hiçbi şekilde işimi halledip birdaha ugramamak değil sürekli iletişim içinde kalıp bütün nissan ailesi olarak kalmayi başarabilmek günlük girip bakıp inceleyip yardimci olabileceğim yerler var mı göz atıyorum ilk sıfır km aracimiz 2008'de kasa değiştiren connect oldu ama malum yıllık bandrolu vs belimi bukunce 36 ay vadenin bitmesine 2 ay kala sattik iyiki de satmisiz ondan sonra babam benimde arabayi iyi öğrenmem açısından meşhur doğan aldı :D:D hiç kaza yapmadan çok şükür iyice öğrendim araba kullanmayı şimdi hâlâ kristal mavi doganimiz var geçen gün nissan Fethiye Kocatepe bayiine gidip yeni qashqai 1.5 dci kullanalim bi dedik ben öyle bişey görmedim ya araba mükemmel ötesi rahatlik kalite estetiklik hersey mükemmel inşallah hayirlisiyla alıp bu konu hakkında fikirlerimizi artıları eksilerimizi tartisacagiz herkese mutlu forumlar nissanlarinizla sağlıklı ve mutlu kalın görüşmek dileğiyle
Burak 07.1995

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: fizyoterapist

Re: yeni kullanıcıyım tiryakisi olmaktan korkuyorum:)

Mesajgönderen ladroness » 17 Nis 2014, 12:06

Babaların anlamadığı ya da akıl edemediği forumlara dahil olan arkadaşları seviyorum. Ben de bu şekilde dahil olmuştum bu foruma ve sonra Nissan benim oldu. Burdan öğrendiklerimi babama anlatarak onun gözünde Nissandan daha iyi anlayan biri olmuştum:) inşallah bi Qashqai sahibi olursunuz ve babandan sana geçer araç :) Qashqai ayrıcalıktır ben yolda gördüğüm zaman dikkatle inceliyorum aracı. Mavi doğanla alışmaya devam en iyi şoför diğer sürücü ve yayalara saygılı olan şofördür bence. Keyifli forumlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan Anıl Ülger
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61

Kullanıcı avatarı
manqa48
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: öğrenci

Re: yeni kullanıcıyım tiryakisi olmaktan korkuyorum:)

Mesajgönderen manqa48 » 17 Nis 2014, 22:39

Cok tesekkür ederim evet inşallah hayırlısıyla kanına girmeye basladım:) aslında bayideyken tam tavına geliyor alıverecekmişiz gibi hatta satış elemanıyla sıkı bir pazarlığa oturdu biz engelli ile alacağımız için biraz daha cesuruz ama babam iste pazarlık illaki olacak 1,5 black edition 64,000tl olur dedi adam, at 4bını ver elini alıp gidelim dedi babam,tabi adam da durdu kaldı ah be o kadar da yaklaşmıstık insallah alırız da burdan herkese faydalı bilgiler paylasıp insanlara küçükte olsa yardımcı olabilirim:) yayalara insanlara ve hayvanlara karşı cok duyarlıyımdır ama bazen fırsatcılar oluyo ya uyuz olup cıkıveriyo içimdeki seytan trafikte haksızlığa hiç gelemiyorum ya bunun dışında ehliyetimi alalı 6 7 ay oldu ama 6 yaşında oturdum koltuğa 9 yaşında polis amca yakaladı :D ama simdi ailem bile iyiki öğrenmiş diyor cok ciddi kazalardan döndürdüm ailemi TRAFİKTE HERKES DİKKAT ETSİN KAZADIR OLACAĞI VARSA ELBETTE OLUR fakat DİKKAT BİZİM İÇİN KADER veya KAZA DEĞİL

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı