vanetta almayı düşünüyorum.

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
fatih antalya
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: mobilya marangoz

vanetta almayı düşünüyorum.

Mesajgönderen fatih antalya » 05 Ara 2015, 05:09

slm arkadaşlar vanetta almayı düşünüyorum allah nasip ederse hususi olarak 5sene binerim. kullanıcı veya araçla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlardan tutulan modeli,motoru, yakıtı, parça servis durumu ve araç hakkında genel düşüncenizi ögrenmek isterim ilginize teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
ESMİNAR
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: Teknisyen

Re: vanetta almayı düşünüyorum.

Mesajgönderen ESMİNAR » 18 Ara 2015, 00:22

1999 Model Nissan Vanetta 2.3 Cargo modelini, 2012 yılı eylül ayından itibaren kullanmaya başladım...Alırken biraz tereddüt yaşadım, piyasada fazla tutulmuyor, yedek parçası sıkıntı yaşarım diye ama Hyundai H100 ve Mıtsubıshı L300den çok çok iyi... Yol tutuşu diğer araçlara göre süper, yakıt tüketimi 2016 Ford Transit Minübüsden daha az, Hyundai ve Mıtsubıshilerde yük yok iken hafif rampalı ıslak zeminde patinaj çekmeden kolay kolay kalkmaz ama vanettada böyle bir sorun yok... Temizini bulursanız yıllarca hiç bir sıkıtı yaşamadan kullanırsınız... Tek problemi diğer araçlara göre yere biraz daha yakın olması.. Yakıt tüketimi uzun yolda 30-32 kuruş, istanbul trafiğinde 35-37 kuruş.... Ruhsat devir işlemlerinde ruhsata bakın ve Net ağırlık ile azami yük ağırlığı aynı ise onu değiştirtin.. Daha sonra muayene aşamasında ağır kusur olarak gözüküyor..

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

oto anahtarı