Nissan Micra Magic 1.3
- inevoemrah
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: Tasarimci
Nissan Micra Magic 1.3
İlk arabamiza uzun bir arayistan sonra kavustuk. 99 model micra magic. 18 ine basmak üzere. Ankara icinde sakin bir sürüşte denk gelmek olası.
Mecikle bir topluluğa da girmiş olmak ise ayrı bir tadmış.
Fazla uzatmadan herkese merhaba.
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Nissan Micra Magic 1.3
inevoemrah yazdı:Merhabalar,
İlk arabamiza uzun bir arayistan sonra kavustuk. 99 model micra magic. 18 ine basmak üzere. Ankara icinde sakin bir sürüşte denk gelmek olası.
Mecikle bir topluluğa da girmiş olmak ise ayrı bir tadmış.
Fazla uzatmadan herkese merhaba.
Hoş geldiniz, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Micra başlığımız altında faydalanabileceğiniz bir çok konu mevcut, sizin de katkılarınızla daha da çoğalmasını dileriz. Micra ana başlığı altında arabanız hakkında bir başlık açarsanız seviniriz, bu model ile ilgili bilgi paylaşımınız renk katacaktır. İyi forumlar.
Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.
- inevoemrah
- NissanClubTr
- Meslek: Tasarimci
Re: Nissan Micra Magic 1.3
Hata demişsiniz, didik didik arıyorum yazınızda hata bulamıyorum

Nezaketiniz için teşekkürler,
görüşmek dileğiyle.
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: Nissan Micra Magic 1.3
inevoemrah yazdı:Hoş bulduk,
Hata demişsiniz, didik didik arıyorum yazınızda hata bulamıyorumGöremezliğimi mazur görün. Dediğiniz gibi başlık açar başlıkları incelerim. Araba hakkında öğrenmem gereken çok şey var, Nissan Türkiye de bile kullanıcı kitabını bulamadım. Sora sora öğrenmeye çalışacağım.
Nezaketiniz için teşekkürler,
görüşmek dileğiyle.
Hata derken her halde mesajımın imza kısmından bahsediyorsunuz, o tüm mesajlarımın altında çıkıyor. Malum bu akıllı telefonlar bazen kendine göre kelime düzenliyor, yanlış anlama olmasın diye önden özür dilemek gibi bir şey yani :-)
Sizinki ile yaşıt araç sahibi bir kaç üyemiz var yanlış hatırlamıyorsam, onların paylaşımları da var özelikle forumun ilk zamanlarında. Onlardan bazı bilgiler edinebilirsiniz, siz de kendi deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
Kullanım kılavuzu işi biraz zor gerçekten. Belki yabancı sitelerde ingilizce PDF olarak bulunabilir ama.
"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 7 misafir