Herkese merhaba

Forumu kullanmaya başlamadan önce burada kendinizi tanıtınız
Kullanıcı avatarı
omrumtolga
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Micra
Meslek: Editör

Herkese merhaba

Mesajgönderen omrumtolga » 11 Eyl 2016, 14:24

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herkese selam, 06.09.2016 tarihi ile bende sizin aranıza katılmış bulunuyorum. İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum, editörlük yapıyorum. Aranızdaki en geç üyelerden birisi sayılabilirim 21 yaşındayım. 96 model micra k11 aldım belirttiğim tarihinde. umarım keyifli ve bol bilgi paylaşımlı bir forum olur. Herkese sevgiler ve selamlar.

Kullanıcı avatarı
ahmet0732
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: bilgisayar

Re: Herkese merhaba

Mesajgönderen ahmet0732 » 22 Eyl 2016, 16:40

Merhaba arkadaşım bende otomatik 99 model almayı düşünüyorum acaba parça konusu veya diğer konularda sıkıntılımıdır.bilgi verirsen sevinirim

Kullanıcı avatarı
Ally_07
Administrator
Administrator
Meslek: Üniversite Öğr. Gör.

Re: RE: Herkese merhaba

Mesajgönderen Ally_07 » 22 Eyl 2016, 22:43

omrumtolga yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herkese selam, 06.09.2016 tarihi ile bende sizin aranıza katılmış bulunuyorum. İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum, editörlük yapıyorum. Aranızdaki en geç üyelerden birisi sayılabilirim 21 yaşındayım. 96 model micra k11 aldım belirttiğim tarihinde. umarım keyifli ve bol bilgi paylaşımlı bir forum olur. Herkese sevgiler ve selamlar.

Hoş geldiniz. Siz gençsiniz ama aracınız sanırım Türkiye'ye gelen ilk Micra'lardan olmalı ki bu açıdan oldukça özel bir yeri var. Güle güle kullanın inşallah. Forumumuzda micra başlığımız altında faydalanabileceğiniz bir çok konu mevcut. Sizin de katkılarınızla K11 konuları daha zengin hale gelecektir.

"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."

"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam

“Tanışma Bölümü” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

oto anahtarı