devir
- selçuk ince
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek: muhasebe
devir
Re: devir
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Necvox Dvn -P 1106 Multimedya
- selçuk ince
- NissanClubTr
- Meslek: muhasebe
Re: devir
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: devir
selçuk ince yazdı:merhabalar ben antalya dan selçuk 1998 model micra aldım hakkaten harika ötesi arabaymış önceden fiesta 1,8 rs kullandım ama bu araba daha zevkli fakat benim sıkıntım araç ilk çalıştığında devir 2,2 lerde geziyor daha sonra 1.1 e düşüyor ayarını nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim
Hoş geldiniz, hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum. Forumumuzda micra başlığımız altında faydalanabileceğiniz bir çok konu mevcut. Sizin de katkılarınızla daha da çoğalmasını dileriz.
Bahsettiğiniz durum bir sorun gibi görünmüyor. Motor soğukken otomatik jikle devrede olur ve araç bir süre (yaklaşık 1 dakika sürebilir) yüksek devirde çalışır sonra jikle devreden çıkar araç normal rolanti devrine iner artık bekleme durumunda o şekilde olur. Sizin motor ısındıktan sonraki bekleme devri yani rolanti bahsettiğiniz gibi 1100 devir/dakika civarında ve aşağı duymuyorsa ise bu biraz anormal gibi. Çünkü motor ısındıktan sonra normal de yaklaşık 700-900 d/d arasinda olması gerekir. Bu durum yakıt tüketiminizi de arttırabilir. Eğer aracınız karburatorlü ise karburator ayarı değilse jikle ile ilgili rolanti ayarı lazım sanırım. Bence işin ehli kişilerden destek almanız iyi olur, forumda tarif edilerek yapılması henuz yenisi olduğunuz bir araçta en azından ilk sefer için riskli olabilir. Micra başlığımız altında Antalya'daki özel servislerin bilgilerini daha önce başka konular için paylaşmıştık, dilerseniz forumda aratıp onları bir ziyaret edin. Bilgilere ulaşamazsanız haber verin ben ÖM olarak müsait bir zamanımda size ileteyim.
"Note 5 ile Tapatalk üzerinden gönderdim, yanlışlarımı mazur görün.."
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir