İstanbul oto özel Nissan servisi tecrübem
- Qashqai3406
- Silver Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: Müzisyen
İstanbul oto özel Nissan servisi tecrübem
Bugün maslakta yukarıda adını yazmış olduğum servisi bir tanıdık vasıtası ile gittim. Gitme sebebim mazot filtresinde su algılanmasıyla ilgili arıza lambasının yanması idi. Telefon ettim gel hallederiz abi konuşmasından sonra atlayıp araca gittim maslağa... mazot filtresini değiştirdi taktı yenisi iki tip varmış "bu da olur abi" muhabbetinden sonra bastık marşa o da ne çalışmadı... birkaç denemeden sonra çalıştırdık sonra yine stop.. veşhasıl denemelerden sonra çalıştı ancak lamba sönmedi ben bunun için gelmiştim oysaki neyse bana ne desin " bugün kullan geçer". Sonra sönmesi lazım eskisinde bile 2 dk yanıp sönmiştü dedim demez olaydım ani bi hareketle üçerden eski filtreden bir parça getirip takti ve dediki "sensörü değiştirdim artık yapmaz" tabi ben kıllandım ve başka bir yere gittim adamlar baktı elini attı o da ne aşağıdan birşey sallanıyor bir soket var filtreye takılması gereken ancak o soketin ucunda eski filtreden sökülmüş bir soket başlığı takılmış ve boşta!!! Filtrede değil yani kandırılmanın böylesi adamlarda abi bu olmamış dedi yenisini tak dedim yenisi taktı soketleri filtreye gerçek yerine oturttu ve ne lamba ne tekleme be can çekişme stelik daha ucuza hallettik ve işimiz bitti sonuç olarak ben yandım siz yanmayın kimseyede tavsite etmetin istanbul oto nissan servisi gördüğünüz an kaçın derim an kimsenin ekmeğiyle oynamak değil ama bu yapılan gerçekten büyük ayıp ve insanşrın bunu bilmesi gerek diye düşündüm forumların amacı da bu olsa gerek...
Saygılar..
(Aracım 2012 qashqai tekna pack 1.5 dcı)
Re: İstanbul oto özel Nissan servisi tecrübem
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Qashqai3406
- Silver Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: Müzisyen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi