Nissan Note 1.6 Tekna için LPG uygulanır mı?
- adilsaripinar
- NissanClubTr
- Otomobil: Note
- Meslek:
Nissan Note 1.6 Tekna için LPG uygulanır mı?
ARAŞTIRDIM VALVE LERDE ZAMANLA EĞİLME,SICAĞA BAĞLI OLARAK,OLUYORMUŞ.KİMİLERİ SUBAPLARI DEĞİŞTİRMİŞ,KİMİLERİ DE VALVE CARE İLE BERABER TAKTIRMIŞ FALAN FİLAN..
EĞER SUBAPLAR DEĞİŞİRSE NE KADAR MAL OLUR ONU DA FORUMDA BİR SERVİS ARKADAŞIMIZ VAR İSE CEVAPLARSA MEMNUN OLURUM.
HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
- umitcan
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: Elektronik Teknikeri
Re: NİSSAN NOTE 1.6 TEKNA LPG UYGULANIR MI
Ne derece doğru bilmem. Ustamda bölgenin iyilerindendir.
Re: NİSSAN NOTE 1.6 TEKNA LPG UYGULANIR MI
http://forum.donanimhaber.com/m_45616891/tm.htm burada detaylı bir tartışma yaşanmış. Özetle yeni nesil obd destekli kitler ve yeni yazılımlarla vsr özelliği olan lpg kiti takarsanız daha az sorun yaşarsınız deniyor.
Re: Nissan Note 1.6 Tekna için LPG uygulanır mı?
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Nissan Note 1.6 Tekna için LPG uygulanır mı?
bu söyledikleriniz hakkında sizin yaşadığınız olumsuz bir durum varmı? sanırım bu forumda bir araçta en uzun süre lpg kullanan benim. (tam 100.000km dir lpgli aynı aracı kullanıyorum ve bu araç sadece 3 kere lpg bakımına gitti. yani bakım eksiği çok fazla.buna rağmen hala sorunsuz çalışıyor)
kulaktan dolma bilgiler yerine, yaşadıklarınızı etrafınızdakilere aktarırsanız daha iyi olur bence. sizin hatanız lpg taktırmadan önce araştırma yapmamış olmanız. çünkü sizin aracınızın motor subapları hafif alaşımlı. bu nedenle zaman içinde lpg bu araçta sorun çıkaracaktır. micra da aynı durumda ama onun sorun çıkarma süresi biraz daha uzun. QQ de bu durumdan nasiplenen diğer model. fakat primeralarda bu sorunla karşılaşma oranı çok düşük.
dolayısı ile her aracın lpgdeki sorun oranı aynı değil.
ayrıca lpg konusunda marka değil usta önemli. işini bilmeyen usta en iyi markayı bile rezil eder.
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
“LPG Uygulamaları” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir