Yeni Juke bazı soru(n)lar
Yeni Juke bazı soru(n)lar
Geçen hafta juke skypack 1.5 Dci (sıfır) satın aldık ve bu akşam ilk gece yolculuğuna çıktık ama kafama takılan bir iki soru oluştu :
1) cam açma-kapama düğmelerinde ışık yok mu ? eğer yoksa şaka gibi..
2) Araç hiç de az yakmıyor. Yeni oluşuna bağlıyorum şimdilik. Ayrıca katalog değerleri eco, normal ve sport modlarının hangisine göre verilmiş?
Ayrıca bazı eleştiriler..
- 2011 model eski ford fusion aracımda otomatik far ve yağmur sensörü vardı bunda ise sadece lüks pakette "bahşetmişler".
-Yol bilgisayarının tasarımı çok acemice ve kötü. Verilerin doğru olduğu konusunda şüpheliyim..
-ESP iptal, ayna ayarı gibi düğme grubunu kullanabilmek için aracı sağa çekmek ya da el yordamıyla deneme-yanılma yapmak gerekiyor. Sol dize çarpıp acıtması da cabası. Resmen kötü tasarım yani. Aynı grubun X-trailde bile aynı yerde olduğunu görünce Alman mühendisliğinin önünde bir kez daha saygıyla eğildim..
-makyaj aynaları da ışıksız.
Hükümetin yerinde olsam, bu derece dandik arabalardan üç kat ötv alırdım ki ithal edilmesinler vesselam..
hayırlı sürüşler, saygılar..
- red_juker
- Silver Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: Bilgisayar Müh.
Re: Yeni Juke bazı soru(n)lar

Nissan fiyatları Alman araçlarına göre ekonomik kalıyor bir de. Ne kadar ekmek o kadar köfte

Hükümetin yerinde olsam Türkiye'de üretim yapan markalar için ÖTV indirimi yaparım. Türkiye'ye yatırım yapan markalar için teşvik olur.
Haklısınız ama insanlardan para alıyorlar ama günümüzde çok sıradan olan bazı teknolojileri lüks görmeleri bana çok tuhaf geldi. Japonlar o kadar paranın içinde hala fakir ve pinti yaşamaktan zevk alıyorlar demekki. Mesela neden bu aracın hem teypli hem de lcd ekranlı versiyonu var? bir lcd tableti kaça maleder ki? Biz bile bu boyuttakini 150 liraya satın alabiliyoruz artık.
Aslında hiçbir uzakdoğu arabasını alman arabasıyla kıyaslayamazsınız. Bende bir de passat var ve geçen hafta 75000 bakımına 550 TL verdim. Juke un bakımı ise 800-900 TL sanırım. Bu da çok saçma.
- red_juker
- Silver Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: Bilgisayar Müh.
Bir de Juke'un periyodik bakımını henüz hiç yaptırmadım ama alırken sorduğumda 450 - 500 TL gibi bir fiyat söylemişlerdi. 800 TL astronomik bir rakam. Eğer öyleyse garantiyi umursamam, özel servise giderim.
Bende iki hafta önce nissan juke skypack 1.6 otomatik benzin modelinden aldım. Aracın süspansiyonlarının sert olmasının haricinde iç ambiyans aydınlatmanın olmaması kötü bir durum. Aracın zaten tavanı siyah, içerisi ziviri karanlık birde bu arada git aynanın camın düğmesini bul.
Bu düğmelerin aydınlatma sorununu çözmek için iki gündür araştırma yapıyorum. Yaptırabileceğim işlem ayna düğmelerinin olduğu kasanın üst tarafına mini bir led lamba takılması olacak gibi. Aynı işlemde ayna düğmelerinin olduğu kısım olabilir. Bu işlemi düzgün yapabilecek firma araştırıyorum.
yakıtı cok evet ama sport modda ozellıkle gıdısı harıka tabı benzını dert etmessek
bundan oncekı aracım chevrolet cruze du 2011 model ınanın onda daha cok ozellık vardı
“Nissan Juke Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir