Juke'ta Aksesuar
Juke'ta Aksesuar
Re: Juke ta aksesuar
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Jant olarak da benim aracım kırmızı olduğundan mat gri, kırmızı dış çizgili jantlara bakıyorum.
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Bereware yazdı:Valla bence bu araç jip gibi bir araç olmadığından öne arkaya krom barlar yakışmıyor ama herkesin kendi zevki ve tercihi. ancak spoiler olmazsa olmaz bir tamamlayıcı.
Jant olarak da benim aracım kırmızı olduğundan mat gri, kırmızı dış çizgili jantlara bakıyorum.
kromlar konusunda katılıyorum. jantlarda çok iyi durur gibi..
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama

İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- dr_infernal
- NissanClubTr
- Otomobil: Belirtilmemiş
- Meslek:

camurluk

spoiler

on izgara

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama

İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
FelixCrail yazdı:işe yararmı bilmem ama ben iç döşemelerde kullandığım kosla halı yı plastik aksamlara da sürmeye başladımtertemiz yapıyor ve cif gibi iz bırakmıyor. cif sürüp ıslak bezle sildikten sonra iyi güzel ama en ufak bir su damlası gelse bile su gelen yer kireç gibi bembeyaz ortaya çıkıyor. kosla da öyle bir sorun olmuyor. istersen bi dene
kosla halıyı bende kullanıyorum, çok memnunum
FelixCrail yazdı:işe yararmı bilmem ama ben iç döşemelerde kullandığım kosla halı yı plastik aksamlara da sürmeye başladımtertemiz yapıyor ve cif gibi iz bırakmıyor. cif sürüp ıslak bezle sildikten sonra iyi güzel ama en ufak bir su damlası gelse bile su gelen yer kireç gibi bembeyaz ortaya çıkıyor. kosla da öyle bir sorun olmuyor. istersen bi dene
Öneriniz için teşekkür ederim , yarın ilk iş tavsiyenizi deneyeceğim. Tahmin ediyorum koruma maksatlı bir madde , balmumu gibi , elinizi sürdüğünüzde sanki cam macunu gibi bir iz çıkıyor.

“Nissan Juke Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir