1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 01 Nis 2014, 13:40
gönderen topcanavari
Arkadaşlar merhaba,

Aracı yeni aldım ikinci el olarak. Gördüğüm kadarı ile bu aracımızın teybi indash (gövde ile tümleşik) değil yani çıkartıp yerine başka bir teyp konabilir. Benim de bu double din diye geçen kocaman ekranlı multimedia teyplere karşı ilgim var. Bunlardan araçta kullanan var mı? Hem çok pahalı olmayacak hem de nispeten kalbur ütsü kalitede bir çözüm önerisi verebilirseniz çok sevinirim.

Herkese iyi günler dileirm.

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 03 May 2014, 13:54
gönderen AhmetSan
Merhaba, Nissan için üretilen navirech kullanıyorum. gayet memnunum. Aracı alırken serviste 2.000TL gibi bir rakam söylerlerken aynı ürünü 1.200TL ye almıştım. Fiyat / performans bence başarılı. tavsiye ederim.

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 03 May 2014, 17:18
gönderen FelixCrail
Navitech alirsaniz ve icindeki navigasyon igo olursa guncelleme konusunda destek olurum

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 26 May 2014, 23:18
gönderen smn860
navitech nx-256y navigasyon var bazen arabayi calistirdigimda ekran kararmis ama multimedyanin sesi hoparlorden geliyor ama goruntu yok sonra bi kac kere kontak kapatip tekrar calistirdigimda calisiyor bunun sebebi nedir

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 27 May 2014, 07:06
gönderen FelixCrail
Cihazdan kaynakli bir durum oldugundan servisine yada isi bilen bir elektronikciye sormak lazim bu soruyu

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 04 Haz 2014, 02:29
gönderen set
kardeşim hiç uğraşma ben elektronikçiyim
2013 visia var bende teyp beş para etmez mp bile çalmıyor.
en güzel çözüm şu
450 tl ye naviz 7800 hd double din aldım. 10 numara oldu. navigasyon harika full hd.
her tür formatı açıyor. full hd görüntüleri bile açıyor. mükemmel bir teyp. ayrıca çok şık çok hesaplı
yalnız ;
problem şudur ki bu teyp çok küçük önemsiz değişikliklerle arabaya cuk diye oturuyor.
teybin kendi orjinal dış çercevesini çıkarıp montajı yaptıracaksın. ( iyi bir ustaya )
peybi sağında - solunda - yukarısında - aşağısında kalan boşluklara tam olarak oturturacaksın ki eşit boşluk kalmalı her yanında.
ayrıca roadstar 8100 - 8110 - 8200 gibi roadstar double din teyplerin kutusu içinde yaklaşık 6 çeşit boy boy çerceve çıkmakta.
bu çerçevelerin en ince olanını en son teybin üstüne takacaksın. 10 numara oluyo. ve bu çerçeveyide hemen hemen her roadstar satan ses işi yapan aksesuarcılarda 3-5 tl. karşılığında alabilirsin. hepsi olmaz ve en küçük bi kusur görürsen gel döv beni. mükemmel oluyor.
saygılarımla :)

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 04 Haz 2014, 02:30
gönderen set
ha ayrıca aracın garantiside bozulmaz..!

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 26 Eyl 2014, 13:46
gönderen murat_buzlu
BENCE ORJİNAL OLMALI BENDE NOVTEC MİDİR NEDİR ONDAN VAR 5 PARA ETMEZ AÇIKCASI YOLSA GİDERKEN KENDİ KENDİNE SES KISIYOR VEYA ACIYOR NAV. GECİYOR DOKUNMATİK ALMIYOR BAZEN FLN.

NOLMAL TEYP OLSA DİYE DERTLENİYORUM WALLA

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 10 Kas 2014, 01:06
gönderen spiderman2
peki bu platinium dakı navıgasyonu nerde bulabılırız o daha cok ıyı duruyor hem de orjınal

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 19 Kas 2014, 10:43
gönderen topcanavari
ben yeamax diye bir cihaz aldım.
450 tl ye mal oldu

android işletim sstemi var içinde. 3g den wilreless dan internete girebiliyor. internetten tv ve radyo izlenebiliyor. igo sygic yandex navi, trapster vs hepsi sorunsuz çalşıyor.

tablette yapılan herşey yapılabiliyor. sizlere tavsiyem. çok pahalıya satılan win ce tabanlı teypler yerine piyasada bulunabilen android teyplere yönelmenizdir.

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 19 Kas 2014, 14:16
gönderen FelixCrail
En mantikli cihazi almissiniz bence

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Gönderilme zamanı: 02 Ara 2014, 18:20
gönderen delipoyraz75
elektronik cihaz birazda kısmet işi olabiliyor kiminde süper çalışıyor kiminde sorun üstüne sorun çıkarıyor çoğunlukla zaten hepsi taywan yada kore toplaması malzemeler içeriyor çin piyasasını katmıyorum bile androin sistemler zaten yagınlaştı çoğu double din multimedyalar artık linux yazılım pi çeşit yongalı sistem kullanıyor yani win ce yok gibi bişey oldu artık en güzeli almadan kullanıcı yorumlarını inceleyerek almak hiç olmazsa ayırt etmek kolay olur sanırım.