1.5 DCi 7.5 lt yakar mı?
1.5 DCi 7.5 lt yakar mı?
Ne önerirsiniz? Selamlar..
Re: 1.5 DCi 7.5 lt yakar mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
jukeman yazdı:Bu rodaj meselesinin şehir efsanesi olduğunu söyleyenler de var.. Buna ne dersiniz? Ayrıca katalog verileri hangi sürüş modu için geçerli acaba?
Rodaj şehir efsanesi olsa kullanım kılavuzunda "Rodaj Dönemi" diye bir başlık olmazdı bence ;)
Ben de 1 ay önce 1,5 dCi Skypack aldım. 100 saat 100 Juke kampanyasından. Yakıt tüketimi bana da yüksek geliyor. Şehir dışı 110 km ile giderken bile 4,5 lt/100 km yakıyor!
Bakalım yaza doğru düşecek mi tüketim...
jukeman yazdı:4.5 litre mi? daha ne olsun? Benimki de 1.5 dci skypack ama 7.5 lt yakıyor. . Bir de ekrandaki veri sabit duruyor sanki çok uzun aralıklarla değişiyor. Yazılım mı kötü ben mi kısa süreli seyahat tüketimini göremiyorum, o ekranda yazan 7.5 lt/100 km nedir bilmiyorum.
Benim de şehir içi 7-7,5 lt. Sizin uzun yolda 7,5 lt ise sıkıntı...
Anlık tüketim sabit hızla gitseniz bile yol dümdüz olmadığı müddetçe değişecektir. Eğer en azından 1 dakika boyunca değişmiyorsa siz muhtemelen anlık değil ortalama tüketime bakıyorsunuz ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

jukeMan: yakıt tüketimi 1 / 2 yazar. 1 olan senin son sıfırlamandan itibarenki ortalama veridir. 2 olan kontağı açtıktan sonraki ortalama veridir. bir de o ekranda anlık tüketimi çubuk olarak gösterir. çubuk 0 ile 15 lt arasını gösterir.
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
“Nissan Juke Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir