Sarsıntılı Çalışma

(F15) Juke. Şehrin Haylazı
Kullanıcı avatarı
Shamil
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Juke
Meslek: Memur

Sarsıntılı Çalışma

Mesajgönderen Shamil » 03 Oca 2017, 22:25

Arkadaşlar bu gün saat 18:00 gibi aracımı park ettim hava sıcaklığı -8 derece , motorun sıcaklığı 40 derece civarında kalorifer açık konumda idi kalariferi kapatıp tekrar açmayı denedim clima devreye girdi, üfleme derecesi kademe kademe ilerlemeye başladı hemen climayı kapatıp üfleme seviyesini düşündüm araç bu arada sarsıntılı çalışmaya başladı bende hemen motoru stop ettim, tekrar çalıştırdım ve kaloriferi açınca biraz daha az sarsıntılı çalıştı motor öylece stop ettim aracı.Bu neden olmuş olabilir bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.araç 1,2 tekna digital clima

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: Sarsıntılı Çalışma

Mesajgönderen spoilerci » 04 Oca 2017, 11:20

elektrik sistemi ile ilgili olabilir. Şarj dinamosunun düzgün çalıştığından emin olmalısınız.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
Shamil
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Juke
Meslek: Memur

Re: Sarsıntılı Çalışma

Mesajgönderen Shamil » 04 Oca 2017, 22:40

Yani bu gün öğlen çalıştırdım aracı kullandım rolantide herhangi bir sıkıntı yoktu, araç henüz 3000 km şarj dinamosunda herhangi bir sıkıntı olacağına pek ihtimal vermek istemiyorum.Zaten clima buğuyu çözmek için son devirde dönmeye başlayınca rolanti bozuldu, motor hacmi küçük olduğundan rolantide yükü motora bindirdiği için mi sarstı motoru anlayamadım, yani ısıyı cama verdiğimizde direkt climayı açmadan kaloriferden gücü alabileceğim bir konum olsa climada sıkıntı ortadan kalkıcak ama bulamadım bir türlü böyle bir yol.

“Nissan Juke Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı