Nissan Navigasyon GüncellenMEmesi!
Re: Nissan Navigasyon GüncellenMEmesi!
- deredengel
- Gold Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: muhendis
- aTa***
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Eğitimci
Selamlar.
- captainmemo3
- Silver Üye
- Meslek: eğitim
- İletişim:
DİKKAT EDERSENİZ 2013 YILINI DA GERİDE BIRAKMIŞ OLMAMIZA RAĞMEN BU NAVİGASYON KONUSUNDA BİR ADIM İLERİ GİTMİŞ DEĞİLİZ.
İnanın ki ben kişisel olarak bu işe çok üzülüyorum. foruma bir baktığımda yaklaşık 12 sayfa bu konuda yazmış çizmişiz ancak gelin görün ki bir arkadaşımızın dahi sorunu çözülmüş değil. Bu bizim ayıbımız değil.. NİSSAN ın ayıbıdır. Hemde her yönüyle Nissan türkiye nin beceriksizliği kullanıcısına olan saygısını göstermektedir. Yaklaşık bir buçuk yıldır hepimiz gerek bu sayfalardan gerekse Nissan servislerini bir kez aramışızdır. Buna rağmen bir tane somut ve çözüme yönelik bir adım göremedik.
Bu şartlar altında cihazları söküp atacağız ve en düşük 900 TL ye yeni bir cihaz monte edelim ve yolumuza devam edelim
Bana kalırsa bu çözümden başka ÜÇ net ve kesin yol var.
1) Hep beraber bu işin peşini bırakalım ve O Nissan connect sistemini de olduğu haliyle kullanalım. Her harita sorunu ile karşı karşıya kaldığımızda Nissan a istediğimizi söyleyelim. bu böyle sürsün gitsin...
2) Hep beraber Anadolu ve Avrupa yakasında buluşarak en az 3 adet servis istasyonunun önüne araçlarımızı çekelim ve bir pankart ile protesto edelim. Hatta Basın mensuplarını da çağıralım.
3) Hep beraber bir Avukat arkadaşa vekaletname verelim ve Tüketici mahkemesinde dava açalım. Sonuç ne olursa olsun. Ki bizlerin kazanacağına inancım sonsuz olan bir dava olacaktır.
Bana göre başka yol görünmüyor.
işte size üç yöntem ve sonuç... varın Tercihi sizler yapın..
kazasız yollar dilerim..
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
SAKIN AMA SAKIN 2. YOLU DENEMEYİN.başınız belaya girer. araba size ait dahi olsa arabayı nissan türkiyenin gözüne soka soka benzin döküp yakamazsınız asla.nissan markasını hiçbir şekilde kötüleyecek yazı vs araçlarınıza asamazsınız. bu bir suçtur çünkü.
cihazlarınızı sahibinden.comda satılığa çıkarıp gelen para ile navitech (içinde igo olan farklı bir marka da olabilir.) marka bir cihaz almanızı öneririm.igolu bir cihaz alırsanız ben size harita güncelleme konusunda sonuna kadar destek olurum.
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- captainmemo3
- Silver Üye
- İletişim:
"" Öncelikle başvurunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz olarak sağlanan sd kart 2009 yazılımı olup, kapsama alanı konusunda detaylı bilgi sd kart kullanım kılavuzunda yer almaktadır .
Kapsama alanı ile ilgili geri bildirimler değerlendirilmiş olup, güncel yazılım temini için navigasyon cihazının üreticisine bilgi verilmiştir.
Mevcut sd kartlara yeni adres eklenememektedir. 2011 yılına ait yeni haritalı sd kartların gönderimi konusunda üretici firmanın belirttiği henüz bir tarih bulunmamaktadır. Bu sebeple tarafınıza net bilgi veremediğimizi üzülerek belirtiriz.
Saygılarımızla,""
- captainmemo3
- Silver Üye
- İletişim:
ARKADAŞLAR
NAVİGASYON KONUSUNDA NİSSAN TÜRKİYE YE YAPTIĞIM ŞİKAYET İÇİN 30 EKİM 2012 TARİHİNDE VERİLEN CEVAP
AŞAĞIDA..
Müşteri memnuniyeti kapsamında sizlere ücretsiz olarak sağlanan sd kart 2009 yazılımı olup, kapsama alanı konusunda detaylı bilgi sd kart kullanım kılavuzunda yer almaktadır .
Kapsama alanı ile ilgili geri bildirimler değerlendirilmiş olup, güncel yazılım temini için üreticimiz ile görüşmeler başlatılmıştır.
Mevcut sd kartlara yeni adres eklenememektedir. Güncellenmiş Türkiye Haritasının 2013 yıl içerisinde firmamıza ulaşması beklenmektedir.
Bilginizi rica eder, Nissan ile iletişiminizin devam etmesini dileriz
Saygılarımızla
İKİ MESAJ AYNI KALIPTA YAZILMIŞ BİR OTOMATİK MESAJ GİBİ ANCAK 2012 YILINDA GÖNDERİLEN YAZIDA SD KART 2013 YILINDA GELECEĞİNİN BEKLENDİĞİ ANLATILIYOR..
VARIN SİZ KARAR VERİN..
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa ... 316/detay/
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- captainmemo3
- Silver Üye
- İletişim:
450 TL ye de yeni cihaz bulmak mümkün bende o yolu deneyeceğim ama cihazı görüp kullanmadan satın almak istemiyorum. Tekrar sıkıntı yaşamak istemiyorum. genellikle bu cihazlar 900-1200 tl arasında 450 tl çok aşağıda işe yarar olduğuna emin olmak lazım.
Bu arada e-devlet sitesi üzerinden tüketici hakem heyetine başvuru yapılabildiğini gördüm ve bu haksızlığa dayanamadığım için şikayet girişi yaptım.
Sonuçlarını hep beraber göreceğiz.
Tüketici hakem heyeti başvurudan aylar sonra cevap vermekte. Olumlu sonuç almanız sonucunda dahi,Nissan Türkiye'nin yapacağı pek bir şey yok. Yurtdışına bağımlı çünkü. Yani Nissan Türkiye'nin keyfi dahilinde olan bir şey değil.
LG G2 Cihazımdan Tapatalk aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir