Yeni Qashqai Tavsiyeler Nelerdir?

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Diğer
Meslek:

Yeni Qashqai Tavsiyeler Nelerdir?

Mesajgönderen maa » 24 Şub 2014, 11:58

Merhaba arkadaşlar yeni kasa qasqai almayı düşünüyorum. 1.5 DCI visia modeli benim için yeterli. Teknada beni çeken çelik jant dışında bir çekiciliği yok onun içinde 7 milyar fark vermek mantıklı gelmiyor.

Arkadaşlar başta kullanan arkadaşlar qasqai tavsiye eder misiniz?
Ayrıca visia'ya dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum birde eksik olan hoparlörleri, sizce bunları serviste mi yaptırmalıyım serviste 1500 TL'ye yakın para istiyorlar belki daha fazla hoparlörüde takacakları konusunda şüphelerim var.

yoksa dışarda iyi bir ustaya mı yaptırmalıyım bu şekilde fiyatı daha da düşürüp alternatifleri artırabilirim sanırım...

Hepinize şimdiden teşekkürler....

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Re: Yeni qasqai tavsiyeler nelerdir

Mesajgönderen FelixCrail » 24 Şub 2014, 13:22

Garantideki bir araca disarda islem yaptirirsaniz o sistemle (elektrik sistemi) alakali garanti bozulur.hatta isi abartip teyp yuzunden mekanik garantiyi bozarim diyen markalar bile var. Nissan da garanti konusu nasildir bilemiyorum ama sifir arac aliyorsaniz garanti suresince servis disinda islem yaptirmamaniz yarariniza olacaktir

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
dilekk
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Juke
Meslek: ingilizce öğretmeni

Mesajgönderen dilekk » 24 Şub 2014, 13:23

Juke ta visia ile tekna arasinda cok fark var ebs, otomatik klima, direksyondaki dugmeler yani onlarin islevleri bariz fark oluyor.
qashqaide farkli mi oluyormus ?

Shift the way you move

Kullanıcı avatarı
Taylansancak
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Mesajgönderen Taylansancak » 24 Şub 2014, 13:55

Negatif yönü olmadığı durumlarda ben her zaman en üst donanımdan yanayım. Yani bu fiyat mertebesinde özellikle.. 85 bin tl bütçe ayırılabiliyorsa eğer 15-16 daha verilip en üst donanıma çıkılmalı.15-16 ödeyerek belki 30 bin e bile yaptıramayacağınız özellikler satın alıyorsunuz. 30-35 bin tl ye araç alan için durum farklıdır. Bütçe kısıtlı olduğundan 5 bin daha çık diyemem. Ama 80-100 bin mertebesinde böyle. Ben platinium un 18 jantlarından dolayı konforsuz olacağını düşünüp 16 jantlı grnc alacaktım. Test edip öyle olmadığını görünce 7-8 bin tl daha ekleyin platinium aldım. Çok da iyi etmiştim.gerçekten ciddi fark var...

Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen maa » 24 Şub 2014, 14:01

dilekk yazdı:Juke ta visia ile tekna arasinda cok fark var ebs, otomatik klima, direksyondaki dugmeler yani onlarin islevleri bariz fark oluyor.

2014 gelecek modelde dijital visiada dijital klima yok ama her ikiside soğotup ısıtıyor ne gerek var diye düşünüyorum ebs direksiyon dümeri visia ada var artık

Kullanıcı avatarı
dilekk
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Juke
Meslek: ingilizce öğretmeni

Mesajgönderen dilekk » 25 Şub 2014, 22:56

maa yazdı:
dilekk yazdı:Juke ta visia ile tekna arasinda cok fark var ebs, otomatik klima, direksyondaki dugmeler yani onlarin islevleri bariz fark oluyor.

2014 gelecek modelde dijital visiada dijital klima yok ama her ikiside soğotup ısıtıyor ne gerek var diye düşünüyorum ebs direksiyon dümeri visia ada var artık

hiçbir şey anlamadım :UO

Shift the way you move

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Mesajgönderen FelixCrail » 25 Şub 2014, 23:42

Hicbir arabanin klimasi isitma yapmaz bu arada. Cunku arabalarin hicbirinde heat pump denen sey yok. Ev tipi klimalariniz hem isitir gemde sogutur sadece

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
Taylansancak
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Mesajgönderen Taylansancak » 25 Şub 2014, 23:58

FelixCrail yazdı:Hicbir arabanin klimasi isitma yapmaz bu arada. Cunku arabalarin hicbirinde heat pump denen sey yok. Ev tipi klimalariniz hem isitir gemde sogutur sadece

Aslında orada yanlış birşey söylenmemiş ki. Klima digital oldugunda kalorifer ısıtmasında da derece kontrolü yapılabiliyor. Bu doğru

Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen maa » 26 Şub 2014, 11:30

Sonuçta bnce klima dijital olsada manuel alsada görevini yapmıyor mu :)

Kullanıcı avatarı
realoguz45
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: öğretmen

Re: Yeni Qashqai Tavsiyeler Nelerdir?

Mesajgönderen realoguz45 » 04 Mar 2014, 11:36

bende vİsia düşünüyorum.eski visia ile tekna arası dağlar kadar fark vardı fakat 2014 yeni kasalarada visia donanımında eski taknadaki herşey var tek fark dijital klima,çelik jant ve sis farı bu özellerklerin gerekliliğide kişiye göre değişir.ben şahsen visia alıp çelik jant , sis farı ve tavan çıtası ekleteceğim (yüksek ihtimal çıta ve sis farını hediye ettirmeye çalışırım)tabi nissan kampamya yapıp fiyatları düşürünce.(yeni visia da esp ,cruise control, hız sabitleme ,lastik basınç uyarı sis,yokuş kalkış desteği,start stop,elektronik park freni,4 hoparlör ,tüm güvenlik ekipmanı,kapı kolu aynalar araç renginde vb çoğu özellik standart)

Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen maa » 05 Mar 2014, 00:03

Slm aynen arkadasım. Ben aracı inceledim kliması dijital gibi. Bende bagaj havuzu, kaucuk pas pas, bide navigasyon düşünüyorum ;)

Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen maa » 05 Mar 2014, 00:06

Ha bide hoparlör ekletmeyi düşünüyorum...

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

oto anahtarı