Nissan Navigasyon GüncellenMEmesi!
Re: Nissan Navigasyon GüncellenMEmesi!
- cumhuruzun
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Memur
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- muzurali
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: yönetmen-yapımcı
Re: Ynt: Nissan Navigasyon GüncellenMEmesi!
muzurali yazdı:arkadaşlar nissana navigasyon yükleyemiyoruzmu. farklı sd kart ile yokmu bunun bi programı sitelerine koysalarya
Buna dair 20 sayfalık tartışma ve araştırma var ya işte Malesef olmuyor. Ebay,vs. Aracılığıyla yeni ve uyumlu sd kartı almadıkça,varolan eski haritaya mahkumuz malesef. Ya da komple üniteden vazgeçilecek. Onun da dezavantajı çok.
LG G2 Cihazımdan Tapatalk aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
- Taylansancak
- Gold Üye
- Meslek:
- cumhuruzun
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Memur
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- captainmemo3
- Silver Üye
- Meslek: eğitim
- İletişim:
Arkadaşlar konuya şu açıdan bakmanızın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Katılırsınız, katılmazsınız o sizin düşüncenizdir. saygı duyarım.
1) Araçları satın alırken size Nissan Connect sisteminde ücretsiz 2009 yılı Navigasyon bilgileri yüklenmiştir. şeklinde bir açıklama yapılmış olsa, 2) Navigasyon sistemi SD kart ile güncellenebilir ancak SD kartlar fabrikadan yeni yüklemeye kilitli üretilmiştir. denilse
3) Güncel navigasyon programı içinde 350 .-TL ödemeniz gerekiyor denilmiş olsa, kaç Nissan qashqai sahibi NC. için yaklaşık 1200 TL fark ödeyerek alırdı. Almazdık dediğinizi duyar gibiyim.
İşte Nissan araçları satarken bu konuda yeterli bilgilendirme yapmayan ve yenileme imkanı sunmayan Nissan ve bayileri ayıplı mal ve hizmet sunumu nedeni ile zararımızı tazmin etmek veya sorunu gidermek durumundadır. şeklinde düşündüğüm için Tüketici Hakem Heyetine müracaatında bulundum. sonuç alabilmem de uzayacağını biliyorum. ama sonuna kadar gitmeye kararlıyım.
Re: Ynt: Nissan Navigasyon GüncellenMEmesi!
captainmemo3 yazdı:Bu navigasyon konusunda tüketici hakem heyetine yaptığım başvurum sonuçlanıncaya kadar hiç yazmayacağım diyordum . Ancak 350 tl ye güncelleme konusunda dayanamadım.
Arkadaşlar konuya şu açıdan bakmanızın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Katılırsınız, katılmazsınız o sizin düşüncenizdir. saygı duyarım.
1) Araçları satın alırken size Nissan Connect sisteminde ücretsiz 2009 yılı Navigasyon bilgileri yüklenmiştir. şeklinde bir açıklama yapılmış olsa, 2) Navigasyon sistemi SD kart ile güncellenebilir ancak SD kartlar fabrikadan yeni yüklemeye kilitli üretilmiştir. denilse
3) Güncel navigasyon programı içinde 350 .-TL ödemeniz gerekiyor denilmiş olsa, kaç Nissan qashqai sahibi NC. için yaklaşık 1200 TL fark ödeyerek alırdı. Almazdık dediğinizi duyar gibiyim.
İşte Nissan araçları satarken bu konuda yeterli bilgilendirme yapmayan ve yenileme imkanı sunmayan Nissan ve bayileri ayıplı mal ve hizmet sunumu nedeni ile zararımızı tazmin etmek veya sorunu gidermek durumundadır. şeklinde düşündüğüm için Tüketici Hakem Heyetine müracaatında bulundum. sonuç alabilmem de uzayacağını biliyorum. ama sonuna kadar gitmeye kararlıyım.
Öncelikle sizi tebrik ederim. Hakkınızı aradığınız ve bu işi sonuçlandırmaya çalıştığınız için.
Ancak üzülerek söylemeliyim ki, Tüketici Hakem Heyeti'nden alacağınız sonuç sadece şahsınıza özel olacak. Demek istediğim,servise navigasyonu güncelle derse eğer heyet,sadece sizin işiniz görülecek. Biz emsal kararınızla tek tek başvurup uzun süreler bekleyeceğiz. Sizin yaptığınız işin aynısını buradaki her Nissan Connect kullanıcısı tek tek yapacak yani.
En azından belki güncel haritanın bilgilerine,dosyalarına birinci elden ulaşma şansımız olabilir. Bu yüzden sizin güncellemelerinizi bekliyor olacağım.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir