YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
Re: YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
Yeni alan ve trafikte olan bütün arkadaşlarımın kazasiz belasız hayırlı surusler diliyorum
Bayramınız da mubarek olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinizle inşallah.
- Hasan YILDIRIM
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Mühendis
mert63 yazdı:Arkadaslar ben 1.6 Platinium ful+full paketi 115 bin tl ye aldim.
Suan 4 bin km deyim.Ortalama yakit tuketimim 9 Lt.
boyle devam ederse vay halime!!
Yakitla ilgili paylaşır mısınız?
1.6 dCı otamatik ile İzmir- Ankara arası yolculukta 90 km ortalama hızda 4.0 lt. Ankara şehir içi dahil 1300 km. ortalaması 4.5 lt
BP mazotu ile yaptım.Aracınızın 5000 km.yi geçmesini bekleyin.
- psikolik46
- NissanClubTr
- Meslek:
eksiklik olarak, Sadece araçtan indikten sonra kumandadan camları kapatmayı denedim kapanmadı. ben mi kapatamadım acaba. yoksa böyle bir özellik yok mu!!?
Re: Ynt: YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
Xvet yazdı:Hıza duyarlı otomatik kapı kilitlenme nasıl yapılıyor
Eski kasada kilit tuşuna kontak kapalıyken 10 15 sn. Basma suretiyle yapılıyordu. Yenisinde de öyle olabilir.
- bulnes
- NissanClubTr
- Meslek: Makina Mühendisi
- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
Xvet yazdı:O kadar para saydık otomatik kapı kilitleme yokmuş varmı böyle bir hikaye
Qashqai kullanmiyorum fakat merak edip bir brosur indirdim.. Yeni Qashqai icin Nissan sitesinden.. 22 sayfalik genel bir brosur.. Sizde indirip 21. sayfasinda Visia donanimda bile standart olan otomatik kapi kilitleme ozelligini gorebilirsiniz.. Araclariniz yeni ve herkes tarafindan bilinmeyen ozellikleri ve bu ozellikleri degisik sekilde aktif etme yollari var dogal olarak.. Megane ll'lerde olan otomatik kapi kilidi aktif etme yontemi bir onceki Qashqai modellerinde aynen kullaniliyordu.. Yani kilit butonuna basili tutarak aktif yada pasif hale gecebiliyordu.. Fakat ozellik aktif olsada icerden kapi kolunu cektiginizde kapilar aciliyordu.. Cunku kapilar disardan acilmayacak sekilde kilitlenmis oluyordu.. Bunuda denemek isteyen varsa cami acip dis kapi kolunu cekip deneyebilir..
Sizin Qashqai'niz icin ise soyle bir bilgiye ulastim forumlardan.. Aracin menusunde; 4. sirada Arac Ayarlari bolumu icerisinde, 3. sirada Kilit Acma adiyla bir menu varmis.. Buradan otomatik kapi kilidinin ayarlanabildigi soyleniyor.. Bunu deneyecek olan siz Yeni Qashqai sahiplerisiniz.. Gule gule kullanin araclarinizi..
Servis olmadığını söyledi yokmuş yani.1.burak yazdı:Xvet yazdı:O kadar para saydık otomatik kapı kilitleme yokmuş varmı böyle bir hikaye
Qashqai kullanmiyorum fakat merak edip bir brosur indirdim.. Yeni Qashqai icin Nissan sitesinden.. 22 sayfalik genel bir brosur.. Sizde indirip 21. sayfasinda Visia donanimda bile standart olan otomatik kapi kilitleme ozelligini gorebilirsiniz.. Araclariniz yeni ve herkes tarafindan bilinmeyen ozellikleri ve bu ozellikleri degisik sekilde aktif etme yollari var dogal olarak.. Megane ll'lerde olan otomatik kapi kilidi aktif etme yontemi bir onceki Qashqai modellerinde aynen kullaniliyordu.. Yani kilit butonuna basili tutarak aktif yada pasif hale gecebiliyordu.. Fakat ozellik aktif olsada icerden kapi kolunu cektiginizde kapilar aciliyordu.. Cunku kapilar disardan acilmayacak sekilde kilitlenmis oluyordu.. Bunuda denemek isteyen varsa cami acip dis kapi kolunu cekip deneyebilir..
Sizin Qashqai'niz icin ise soyle bir bilgiye ulastim forumlardan.. Aracin menusunde; 4. sirada Arac Ayarlari bolumu icerisinde, 3. sirada Kilit Acma adiyla bir menu varmis.. Buradan otomatik kapi kilidinin ayarlanabildigi soyleniyor.. Bunu deneyecek olan siz Yeni Qashqai sahiplerisiniz.. Gule gule kullanin araclarinizi..
- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir