Nissan Qashqai Periyodik Bakım Ücretleri. 2017
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Nissan Qashqai Periyodik Bakım Ücretleri. 2017
Not: fiyat listesi değişkenlik gösterdiği için kaldırılmıştır.
- cemardicpinar
- NissanClubTr
- Otomobil: Belirtilmemiş
- Meslek:
Re: Nissan Qashqai Periyodik Bakım Ücretleri. 2012
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Nissan Qashqai Periyodik Bakım Ücretleri. 2012
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- captainmemo3
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: eğitim
- İletişim:
Zaten periyodik bakımda ne yapılır ki, MOTOR YAĞı ve HAVA, YAKIT, POLEN FİLİTRESİ DEĞİŞİMİ VE GENEL KONTROLLER DEN BAŞKA NE YAPILABİLİR ki. sırf servise yönlendirmek için bakım kitapçıkları
- captainmemo3
- Silver Üye
- İletişim:
NAVİGASYON GÜNCELLEMESİ : Bildiğim kadarı ile tüm Nissan sahiplerinin en önemli konularından olan navigasyon yazılım güncellemesi hakkında ne yazık ki. Zerre kadar bir işık bile yok. Hiç birimiz bu konuda beklenti içine girmeyelim. Ancak her platformda bu konuyu ısrarla dile getirmekten de asla kaçmayalım. İnanın ki bu NİSSAN VE NİSSAN TÜRKİYENİN AYIBIDIR. onlar eziklik duysun.
Bir de şu açıdan değerlendirelim. Biz aracı alırken aman içinde navigasyon yazılımı olsun yoksa almam mı dedik mi? . Hayırr. Onlar yüklemişti. Yada yazılım da yükleriz ama şu kadar ödeyeceksiniz dediler mi? hayıır. Peki bize bir nissan connect donanımı eklediler içinde de navigasyon da vardı. Tamam bunu teslimde ücretsiz verdik ama güncellemek isterseniz. a, b, x , isimli firmalardan da yazılım alabilirsiniz diye bir tercih şansımz var mı? Yazılım kilitli olduğu için bu da mümkün değil. Bunun içinde yeni yazılımı NİSSAN Getirmek ve ücretli veya ücretsiz dağıtmak zorunda diye düşünüyorum.
Katılırsınız veya katılamazsınız. bilemem
- Karacabeg
- Platin Üye
- Meslek: Makine Mühendisi
Özel bir servis bulduğum anda yetkiliye kolay kolay gitmem. özel servisteki kişinin de yetkilide senelerce çalışması ve eğitim görmesi şart ama, her hangi bir ustaya da gitmem.
İşini bilmeyen bir özel serviste usta benim eski araçta bir uygulama yapmıştı yakıt sistemiyle ilgili 3bin tl harcadım düzelmemişti.
Navigasyon konusunda da nissanın acizliğinden kaynaklanmaktadır pazardan fazla bir beklentilerinin olmamasından kaynaklanmaktadır.
2007 Primera Tekna
- etarhan
- Silver Üye
- Meslek:
GPS konusuna gelince. Forumun başka yerlerinde de bu konu ateşli bir şekilde işleniyor. Ama hiç kimsenin tüketici mahkemesine başvurduğuna dair bir ifade gördüğümü hatırlamıyorum. Bu konunun forumlarda bağırıp çağırarak veya ağlayıp sızlayarak çözümlenmesi mümkün değildir. Herkes bir tüketici olarak önündeki seçenekleri bilmeli ve kullanmalıdır bence. işin aslına bakılacak olursa bu o kadar büyütülecek bir konu da değil. Eğer ille de GPS gerekiyorsa, 250-300 lira verilip bir GPS alınabilir, ömür boyu harita güncellemesi ile birlikte. Diyelim ki Nissan bir harita güncellemesi sağladı, bunun fiyatı hiç şüphesiz 250-300 liranın çok üzerinde olacaktır. O zaman da hiç kimse o parayı vermeyecek. Yani özetle, ağlayıp sızlayarak Nissan'ı ikna etmek mümkün değil, bence boş yere ağlamayalım.
- FelixCrail
- Administrator
İstanbul / Maltepe
- Karacabeg
- Platin Üye
- Meslek: Makine Mühendisi

2007 Primera Tekna
- FelixCrail
- Administrator
İstanbul / Maltepe
- captainmemo3
- Silver Üye
- İletişim:
Bildiğiniz herhangibir markanın Türkiye distribütörü olsanız veya alt bayilerden bir olsanız bunun için belli bir yatırım yapmanız isteniyor, sonra servisiniz vede onların kriterlerine göre bir servis olacak. işte budan sonrada bayiyye haydi baakalım ayda şu kadar araç satacaksın deniyor. Bu kadar baskıcı bir sistem ve büyük bir yatırımın sonunda da yatırımcı geri dönüş ve kar beklentisine giriyor. En önemlisi kendi aralarında rekabet şanslarıda yok. Sanayi bakanlığının servis istasyonları ve garanti kapsamı konusunda üretici firmanın lehinde bir garanti sistemini kabul etmiş olması bunların ekmeğine yağ sürüyor. Neden tüketicimiz servise gelmeden aracını dişarıda yaptırmış bende garanti vermem dediğinde yasalar bize de seçenekler ve haklar tanısa inanın durum böylle olmaz. Ha.. bizler hiç bir şekilde mahkemeler yolu ile hakkımızı aramıyoruz. Okumuşsunuzdur Sigorta Güvence Fonun da biriken paralar trilyonları geçmiş neden kimse hakkını aramıyor da ondan.
Ben Navigasyon konusunda avukat bir arkadaşımız forumda varsa bir dilekçe hazırlarsa bir çok ilde de hakem heyetleri ve Mahkemeler nezdinde güncel navigasyon yazılımının temin edilmesi aksi halde Navigasyon sd kartlarının şifresi mi nesi varsa çözsün ve herkes başının çaresine baksın. Hem hizmet veremiyor. Hemde bizi peşine takmış gidiyor. Ya koskoca NİSSAN olarak bir yazı yaz ve servislere giden araç sahiplerine ver. de ki sayın kullanıcımız Navigasyon yenilemesi 2013 yılı nisan ayında dağıtılacaktır. de veya bizler navigasyon firması değiliz biz bu hizmeti A firmasından B firmasından aldık. sözleşmemiz bitti sizler O firma ile temasa geçebilirsiniz de Olsun bitsin..
- etarhan
- Silver Üye
- Meslek:
Bu aksesuarın kendisini Amerikada gördüm ve kullandım. Göğüs üzerinde istediğiniz yere koyabilirsiniz, sağa sola itip çekebilirsiniz, istediğiniz zaman toptan kaldırıp torpidoya koyabilirsiniz. Ucundaki topun çapına dikkat etmek lazım. Garminlerde herhalde sorun olmayacaktır. Diğerleri için biraz kes/yapıştır işlemi gerekebilir.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir