Otomatik Kararan ayna
Otomatik Kararan ayna
Maalesef benim araçta otomatik kararan ayna yok, bundan önceki iki aracımda da vardı ve benim için çok önemli, ve bence otomobilin olmazsa olmazı bir parça. Aşağıda linkini verdiğim ayna bizim araçlara uyar mı ? yada qashqai nin kararan aynası mevcut mu ? Ayrıca İstanbul da Nissan çıkmacısı nerede var biliyor musunuz ?
http://www.ebay.co.uk/itm/NISSAN-NAVARA ... _500wt_908
Teşekkürler.
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Otomatik Kararan ayna
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
Re: Otomatik Kararan ayna
FelixCrail yazdı:Alinik parcalar diye bir bolum var. Onun ilk konusunda cikmaci bilgisi vermistim bakabilirsiniz. İlla sizin orjinal ayna olmasina gerek yok. Elektrik baglantisini yaptiktan sonra tum aynalar olur
Teşekkür ederim, ilgili bölüme açtım konuyu. Orjinal olmasına bencede gerek yok sadece cama yapışan kısmın üzerindeki plastik kapağa sorunsuz girsin yeter. Olmadı yurt dışından sipariş edeceğim .
Re: Otomatik Kararan ayna
siyahus yazdı:FelixCrail yazdı:Alinik parcalar diye bir bolum var. Onun ilk konusunda cikmaci bilgisi vermistim bakabilirsiniz. İlla sizin orjinal ayna olmasina gerek yok. Elektrik baglantisini yaptiktan sonra tum aynalar olur
Teşekkür ederim, ilgili bölüme açtım konuyu. Orjinal olmasına bencede gerek yok sadece cama yapışan kısmın üzerindeki plastik kapağa sorunsuz girsin yeter. Olmadı yurt dışından sipariş edeceğim .
Merhaba
Bu sıkıntıyı çözdünüz mü?
aracın üzerindeki orjinal aynanın arkasındaki siyah plastik kısım nasıl çıkıyor?
Yardımınızı rica ederim.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir