110 bin tl ye qq
- Yılın Üyesi
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: memur
110 bin tl ye qq
Max 110 tl ile bir ay sonra qq almayı düşünüyorum hayırlısıyla. iki farklı dizel motor ve bir çok paket insanın kafasını karıştırıyor. Bazen 1.5 dci ppp alayım diyorum. Bazen de 1.6 dci manuelin performansı beni cezbediyor. Sonra 1.6 dci otomatik orta halli bir paket alıp vites değiştirmekle uğraşmayayım diyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum doğrusu.
- 1.6 dci ile 1.5 dci arasında ne kadar yakıt farkı oluşuyor ? Ve bilmediğim önemli farkları var mı ?
- Deri koltuklardan memnun musunuz?
-17'' ve 19 '' jantlar arasında çok önemli konfor farkı oluşuyor mu?
-Elektronik güvenlik sistemleri pratikte çok işe yarıyor mu?
Genelde subjektif sorular soruyorum ama yine de fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.
- Yılın Üyesi
- Silver Üye
Re: 110 bin tl ye qq

- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili

1) Bir önceki QQ'da 1.6dci tecrübe şansım olmuştu, o zamanlar ufak tefek arızalar hatta motoru indirilen araçlar görmüştüm.. Fakat gidişi oldukça iyiydi.. yakıt konusunda kafaya takılacak kadar fark yaratacağını sanmıyorum performansı yüksek tutmaya çalışmadığınız sürece tabi.. Gidişi 1.5dci ile kıyaslandığında bariz bir çekilde iyi..
2)Yine önceki kasa QQ'daki deri döşeme ile malzeme kalitesi aynıysa bence değmez deri koltuğa.. Güncel kasadaki kumaş koltuklar bence çok daha iyi.. Bir arkadaşımda kumaş koltuklu var, ben çok beğendim..
3)Jantlar arasındaki farkı aynı araç üzerinde deneme şansım olmadığından genel olarak söyleyebilirim.. Jant büyüdükçe yanak ölçüsü azalmak zorunda olacağından mutlaka hissedilir bir rahatsızlık olacaktır.. Fakat benim gibi sert araçtan fazla rahatsız olmayan biriyseniz kesinlikle tavsiye ederim.. tabi bulunduğun ildeki yol şartlarıda önemli.. Bunun dışında yüksek yerlere çıkarmak zorunda kalıyorsanız aracınızı (kaldırım vb.) daha dikkatli kullanmalısınız..
4)Mutalaka işinize yarayacaktır.. 360 derece kamera sistemi bile inanılmaz rahatlık sağlıyordu eski kasada..

Sanırım ancak böyle cevap verilebilirdi..

- Yılın Üyesi
- Silver Üye
1.burak yazdı:
Sanırım ancak böyle cevap verilebilirdi..
Çok teşekkürler hocam. Gayet bilgilendirici bir mesaj olmuş.
işin aslı hiç otomatik vitesli araç almadım. Manuel araçlarla ilgili bir şikayetim yok. Bu açıdan düşünürsem, paramı donanıma verme şansım var. Ben de sizin dediğiniz gibi almışken full donanım alayım ve mümkün olduğunca uzun süre kullanayım diyorum.
Bakalım 1.6 dci manuel ppp için 110 bine indirmeye çalışırım.
Param elime kasımda geçecek ama aralığı beklememin bir faydası olur mu acaba indirimler açısından ? Bir de bildiğiniz, duyduğunuz, tavsiye edeceğiniz bayiler var mı?
- 1.burak
- Platin Üye
- Meslek: İlaç Mümessili

- Yılın Üyesi
- Silver Üye
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
Sent from my iPad using Tapatalk
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- Yılın Üyesi
- Silver Üye
- Yılın Üyesi
- Silver Üye
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir