YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
poweratti
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Re: YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz

Mesajgönderen poweratti » 21 Ara 2015, 12:05

benimkide dunlop 2014 platinum

Kullanıcı avatarı
Aedan
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Finans

Mesajgönderen Aedan » 21 Ara 2015, 16:30

Selamlar, ben 3 hafta önce aldım aracı lastikler Michelin,

Syg.

Kullanıcı avatarı
mesut777
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen mesut777 » 21 Ara 2015, 17:31

Merhaba .1.6 Dci Platinium Premium ile aranıza katıldım :)

Kullanıcı avatarı
byg
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: eğitim

Mesajgönderen byg » 24 Ara 2015, 23:26

merhaba yeni 1.5 skypack sahibiyim önceki arabam seat idi .fakat daha alışamadım çok farklı

Kullanıcı avatarı
ensar
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: ayakkabıcı

Mesajgönderen ensar » 26 Ara 2015, 00:18

Serdaralc yazdı:Arkadaşlar slm 1.5 blck e.pp ile aranızdayım 1 haftadır gayet performanslı kullanıyorum 4.8/5.2 arası tüketimi var .test aracı içeri sesi çok alıyordu bayiye ses izolasyonu ve taban koruma yaptırdım ses yok adeta şu ana kadar aracın bir eksisini göremedim özellikle yokuşlarda çok iyi kesinlikle bayılmıyor araç alacaklara 1.5 tavsiye ederim 1.6 ile aman aman fark görmedim test sürüşünde.sorularınız olursA memnuniyetle cvplarım.hayırlı forumlar:)

Nereye hangi bayide kaça yaptırdınız

Kullanıcı avatarı
ensar
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen ensar » 26 Ara 2015, 00:19

Arkadaşlar 1.6 otomatik dizel kaskaim sehir içi kısa mesafe 10lt aşağı inmedi benim arabada sorunmu var sizin kaç yakıyor.birxe izalasyon yaptıran varmi

Kullanıcı avatarı
ensar
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen ensar » 26 Ara 2015, 00:40

horsman yazdı:Selamlar,
1 ay kadar önce kullandığım kiralık araç değişti, 2015 model Platinum Premium 1.6 dCI X-tronik olarak değişti araç. Daha öncesinde VW Jetta 1.6TDI DSG kullanıyordum. Teknolojik donanım olarak Qq çok daha dolu, hakkını vermek lazım. Çevre görüş kameraları, anahtarsız giriş ve çalıştırma, navigasyon, Bluetooth, full cam tavan, yol tutuşu ve sürüş güvenliğini arttırıcı özellikler (otomatik motor freni gibi), bi-xenon farlar, otomatik uzun far, otomatik kapanan aynalar, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip ve öndeki araçla mesafe uyarısı, çarpışma önleyici sistem ve deri koltuklar gerçekten cezbedici.
Lakin hıza duyarlı kapı kilidinin -ne sebeple iptal edildiğini halen merak ediyorum- 2015 modellerde kaldırılmış olması, cam tavanın açılamaması, sadece sürücü tarafındaki camın tek dokunuşla inip kalkabilmesi ve gece aydınlatmasının sadece bu düğmede olması, kol dayamanın yüksekliğinin ayarlanamaması ve öne doğru kaydırılamaması, araç içerisinde gözlük kabı koyacak yerin olmaması gibi ufak sayılabilecek ancak günlük kullanımda çok işe yarayacak özelliklerden yoksun olması açıkçası üzücü oldu. performans olarak jettayla hiç farkı yok. ancak şehir içi kullanım alışkanlıklarımın 1 ay içinde değişmediğini göz önüne alırsak jetta ile 100 km'de 6,7lt mazot tüketirken Qq 9 lt tüketiyor, yak

ķeşke bu yazıyı daha önce okusaydım...arabayı almazdım...))))))ıt konusundaki tüketim farkının DSG ile CVT teknolojini kullanan X-Tronik şanzımandan kaynaklandığını düşünüyorum. Ayrıca kabindeki yol ve motor sesleri de Qa'da farkedilir miktarda yüksek.
Dışarıdan bakıldığında çok şık görünen ve yol tutuşa olumlu katkısı bulunan 19" jantlar, konfor noktasında aynı güzelliği sağlamıyor ancak bunun Qq ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, büyük jant ve ince yanak lastiklerde bu sıkıntının normal olduğunu düşünüyorum.
Dışarıdan bakıldığında koltuk mesafesinin ve bagaj kısmının daha büyük olduğunu düşünebilirsiniz, tavan yüksekliğini göz önüne almazsak iç hacim o kadar da geniş değil.Bagaj ise Jetta'dan ufak.
Bunlar ilk 1 ay içerisinde bende bıraktığı olumlu ve olumsuz etkileri. Aracın şu anda internet üzerinden yayınlanan satış fiyatı 125bin TL civarında, indirim ve kampanyalı fiyatını bilmiyorum, neticede biz kiraladık. Bu arada aracın kirası VW Jetta ile hemen hemen aynı, arada 3€ gibi bir fark var. Kiralık olarak güzel bir rakam, lakin bu paraları verip satın alır mıyım, açıkçası emin değilim.

Kullanıcı avatarı
seatec
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen seatec » 28 Ara 2015, 13:05

1.5dci tekna skypack 20 gündür kullanıyorum. yakıt tüketimi istanbul içi köprüye girilen trafikte 100 km de 6-7 lt uzun yolda 4 lt
haftasonu gezintisinde karadenizin virajlı iniş cıkışlı yollarında cüssesi ve motor hacmine göre yeterli performanslı buldum.
japon araclarında rastlanan ufak trim esnemelerine sahip ama trim sesi yok.
start stop calısması devreye girmesi ile ilgili kriterleri biraz tuhaf.
ses sistemi orta hali genellikle radyo dinleyecekseniz yeterli.
f/p oranı basarılı bir arac oldugunu düşünüyorum.

Kullanıcı avatarı
drmalibu
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: memur

Mesajgönderen drmalibu » 04 Oca 2016, 20:12

1,2 qashqai im var 1,5 senedir kullanıyorum bunan öncede 2011 i varı sonra note alım ayanamaım tekrar qashqai döndüm...
yakıt performans gayet iyi
araç ses almıyor
baz donanım dahi çok yüksek seviyede
göstergeler iç dizayn çok iyi olmuş arkaaşlarımda 1 3 kasa BMW ler var oyuncak gibi duruyor bunun yanına

olumsuz olarakda işçilik çok ama çok kötü çoğu yerini söküp tekrar taktım özellikle kapılar kapı kolları bagaj döşemesi bu İngiliz işçiliğini hiç beğenmiyorum keşke başka ülkede yapsa qq yı nissan...

Kullanıcı avatarı
Qqhoca
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Öğretmen

Mesajgönderen Qqhoca » 10 Oca 2016, 22:42

poweratti yazdı:benimkide dunlop 2014 platinum

23 aralıkta 1.5 DCI visia m/t aldım lastikler dunlop,bir önceki aracın 2014 1.2 dg_t tekna lastikleri continental idi.

Kullanıcı avatarı
mhtozel
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen mhtozel » 11 Oca 2016, 22:26

Merhaba bende 1.2 skypack xtronic aldim yaklasik bir ay oldu. İzmir ve bursada kullandigim surecte yakit konusunda cok basarili buldum rodaj suresince 7.6-7.8 civarlarinda yakit tuketimi vardi. Suan Kars Sarikamistayim ve yakit daha yuksek degerlere cikiyor. Muhtemelen 2000 rakimin uzerinde olmak cok soguk havadave cokkisa mesafelerle araci kullanmanin sebep oldugunu dusunuyorum. Genel olarak aractan cok memnunum hemen herkesin dedigi gibi kac motor bu diyenlere 1.2 dedigimde 1.2 mi nasik yani cevabiyla karsilasiyor insan :)

Kullanıcı avatarı
Mustafa Özel
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: İşletmeci

Mesajgönderen Mustafa Özel » 20 Oca 2016, 16:55

E.A.
Merhabalar

İsmim Mustafa, 6.1.16 itibariyle Nissan Qashqai Premium Pack dCI 130 X-TRONIC otomatik Dizel araca sahibiz elhamdulillah.

En üst donanıma sahip özellikleri çok olan ve yakıtı tasarruflu aracımızdan memnunuz, anteni; köpek balığı yüzgeç anten değil, Yönleme (Navigation) haritaları en az üç sene öncenin yani eski (Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı yapılalı-açılalı 4 yıl oldu bu gözükmüyor)(ve yeni-son sürümü bize 2016 yılı içinde (500 TL civarında) para ile satacaklarmış) dışında şikayetim yok.

Herkese hayırlı seyahatler dilerim.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

oto anahtarı