memnun değilim pişmanım
memnun değilim pişmanım
2 ay önce temiz bulduğum 20 binde 2014 moldel nissan Qashqai Platinium pakedini full olduğum için satın aldım...bundan önce sahibi olduğum araç pejo 307 2004 model ( 18 bin) 3 sene binip 308 ini aldım 2011 model (38 bin)....burada fiyatlarınıda yazdım çünkü....şuanki kullandığım araba 307 nin 5 katı değerinde 308 in ise 2-3 katı değerinde..... onlarda olupta 90 bin küsürlük araçta olmayan özellikler bakın.
hıza duyarlı kapı kilitleme
stop halince anahtardan camları kaldırma
torpido soğutma
şöför kapısı tarafından 4 camı 2 kademeli olarak kaldırma indirme
kapı kollarındanki düğmelerdeki ışıklandırma
bunlar eski arabamda bile vardı.... bence çok uyduruk bir marka çok pişmanım en yakın zamanda elden çıkartacağım....çevremdekilerede tavsiye etmiyorum...arabanın bir heybeti var...gerisi boş....
Re: memnun değilim pişmanım
34 GZ 3546
ist tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=e7A2zkz ... e=youtu.be BENIM TEKNAM..

- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
neccum yazdı:merhabalar
2 ay önce temiz bulduğum 20 binde 2014 moldel nissan Qashqai Platinium pakedini full olduğum için satın aldım...bundan önce sahibi olduğum araç pejo 307 2004 model ( 18 bin) 3 sene binip 308 ini aldım 2011 model (38 bin)....burada fiyatlarınıda yazdım çünkü....şuanki kullandığım araba 307 nin 5 katı değerinde 308 in ise 2-3 katı değerinde..... onlarda olupta 90 bin küsürlük araçta olmayan özellikler bakın.
hıza duyarlı kapı kilitleme
stop halince anahtardan camları kaldırma
torpido soğutma
şöför kapısı tarafından 4 camı 2 kademeli olarak kaldırma indirme
kapı kollarındanki düğmelerdeki ışıklandırma
bunlar eski arabamda bile vardı.... bence çok uyduruk bir marka çok pişmanım en yakın zamanda elden çıkartacağım....çevremdekilerede tavsiye etmiyorum...arabanın bir heybeti var...gerisi boş....
tam bende aynısını yazacaktım. arfkadaşım tüm özellikler tüm arabalarda olacak diye bir zorunluluk yok. tutupta pejo ile nissanı kıyaslıyorsan nissanı sat pejo al. mesela ben 40 bin tl lik arabayı sattım Primera p12 yi 25 bine aldım. bunun özellikleri onunkinden fazla idi. bugün volvo s40 s60 veya bmw 320 donanım olarak sizin beğenmediğiniz QQ dan daha az donanıma sahip baz modelleri sizin arabanızdan QQ dan pahalı. bu kriterlere göre araba değerlendirilmez. kılı yok tüyü yok. bıyığı yok
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
Araciniz beklentinizi karsilamamis olabilir ama "marka uyduruk" ifadesi sanki biraz agir olmus

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangimiz alırken torpidosunu açıp bakıyorki varmı yok mu dieFelixCrail yazdı:Almadan önce neden bakmadınız peki?
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
cazzcazzy yazdı:Araci satip ayni sekmentte piyasa rakibi olan Hyundai ix35 veya kia sportage alin mesela.Arka koltuk isitmalarina varana kadar var.Qashqai donanimini ikiye katlayacak dolulukta.Gel gelelim arac 100.000 km ye geldiginde heryerinden ayri ses gelmeye basliyor.Japon ve alman arabalarini mumla ararsiniz.Dicem suki donanim onemli ancak araba kalitesini gostermez.Bazen satis stratejisi bazende pazar stratejisi ayni arabayi farkli ulkelerde bambaska donanimlar ile sattiriyor.
Araciniz beklentinizi karsilamamis olabilir ama "marka uyduruk" ifadesi sanki biraz agir olmus.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşım aynı segment dediğin arbalar kore malı. nissanın boşuna en boşuna bomboşuna binerim kia ve hyundai nin dolusuna en dolusuna ful+ful una binmem. ikisini karşılaştırmam da
bu konuda aynı fikirdeyim sizinle çünkü doğru tektir. kore arabası tamam tamam da fransızların arabalarıda avrupanın koresi.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
34 GZ 3546
ist tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=e7A2zkz ... e=youtu.be BENIM TEKNAM..

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir