memnun değilim pişmanım

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
neccum
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: muhasebe

memnun değilim pişmanım

Mesajgönderen neccum » 22 Mar 2016, 18:54

merhabalar
2 ay önce temiz bulduğum 20 binde 2014 moldel nissan Qashqai Platinium pakedini full olduğum için satın aldım...bundan önce sahibi olduğum araç pejo 307 2004 model ( 18 bin) 3 sene binip 308 ini aldım 2011 model (38 bin)....burada fiyatlarınıda yazdım çünkü....şuanki kullandığım araba 307 nin 5 katı değerinde 308 in ise 2-3 katı değerinde..... onlarda olupta 90 bin küsürlük araçta olmayan özellikler bakın.

hıza duyarlı kapı kilitleme
stop halince anahtardan camları kaldırma
torpido soğutma
şöför kapısı tarafından 4 camı 2 kademeli olarak kaldırma indirme
kapı kollarındanki düğmelerdeki ışıklandırma

bunlar eski arabamda bile vardı.... bence çok uyduruk bir marka çok pişmanım en yakın zamanda elden çıkartacağım....çevremdekilerede tavsiye etmiyorum...arabanın bir heybeti var...gerisi boş....

2014 Qashgai ppp

Kullanıcı avatarı
duman
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: ELEKTRONİK

Re: memnun değilim pişmanım

Mesajgönderen duman » 22 Mar 2016, 20:57

aynen katılıyorum size bana kalırsa 25 tl cvarında prımera tekna plus alın daha fazla özellık mevcut

PRİMERAp12 tekna+plus 2006
34 GZ 3546
ist tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=e7A2zkz ... e=youtu.be BENIM TEKNAM..
Resim

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 22 Mar 2016, 22:32

neccum yazdı:merhabalar
2 ay önce temiz bulduğum 20 binde 2014 moldel nissan Qashqai Platinium pakedini full olduğum için satın aldım...bundan önce sahibi olduğum araç pejo 307 2004 model ( 18 bin) 3 sene binip 308 ini aldım 2011 model (38 bin)....burada fiyatlarınıda yazdım çünkü....şuanki kullandığım araba 307 nin 5 katı değerinde 308 in ise 2-3 katı değerinde..... onlarda olupta 90 bin küsürlük araçta olmayan özellikler bakın.

hıza duyarlı kapı kilitleme
stop halince anahtardan camları kaldırma
torpido soğutma
şöför kapısı tarafından 4 camı 2 kademeli olarak kaldırma indirme
kapı kollarındanki düğmelerdeki ışıklandırma

bunlar eski arabamda bile vardı.... bence çok uyduruk bir marka çok pişmanım en yakın zamanda elden çıkartacağım....çevremdekilerede tavsiye etmiyorum...arabanın bir heybeti var...gerisi boş....

tam bende aynısını yazacaktım. arfkadaşım tüm özellikler tüm arabalarda olacak diye bir zorunluluk yok. tutupta pejo ile nissanı kıyaslıyorsan nissanı sat pejo al. mesela ben 40 bin tl lik arabayı sattım Primera p12 yi 25 bine aldım. bunun özellikleri onunkinden fazla idi. bugün volvo s40 s60 veya bmw 320 donanım olarak sizin beğenmediğiniz QQ dan daha az donanıma sahip baz modelleri sizin arabanızdan QQ dan pahalı. bu kriterlere göre araba değerlendirilmez. kılı yok tüyü yok. bıyığı yok

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Meslek: Filo Kiralama

Mesajgönderen FelixCrail » 22 Mar 2016, 23:03

Almadan önce neden bakmadınız peki?

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
cazzcazzy
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Navara
Meslek:

Mesajgönderen cazzcazzy » 22 Mar 2016, 23:24

Araci satip ayni sekmentte piyasa rakibi olan Hyundai ix35 veya kia sportage alin mesela.Arka koltuk isitmalarina varana kadar var.Qashqai donanimini ikiye katlayacak dolulukta.Gel gelelim arac 100.000 km ye geldiginde heryerinden ayri ses gelmeye basliyor.Japon ve alman arabalarini mumla ararsiniz.Dicem suki donanim onemli ancak araba kalitesini gostermez.Bazen satis stratejisi bazende pazar stratejisi ayni arabayi farkli ulkelerde bambaska donanimlar ile sattiriyor.
Araciniz beklentinizi karsilamamis olabilir ama "marka uyduruk" ifadesi sanki biraz agir olmus :) .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
neccum
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen neccum » 23 Mar 2016, 16:06

arkadaş arabayı almadan hangimiz bakıyor ki torpido soğutması var mı yokmu diye ? veya araba alırken akşamı bekleyimde cam kaldırma tuşlarında aydınlatma varmı yokmu göreyim die almadan önce bakmadınızmı die sölüyorsunuz....haa bu özellik olmasaydıda hıza duyarlı kapı kilitleme veya kumandadan cam kaldırma olmalıydı....arkadaşımda 2002 model golf var onda bile var bile var yazık gerçekten yazık.. .....ben bunu buraya yazana kadar eminimki çoğu qahskai sahibi bu eksiklerin farkında bile değil....

2014 Qashgai ppp

Kullanıcı avatarı
neccum
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen neccum » 23 Mar 2016, 16:13

arkadaş en full pakedinden bahsediyoruz haaa...benım kıyaslama yaptığım araçlar 2004 model pejo ve en full donanımlısı olanındanda değil :))) lineada bile var hıza duyarlı kilit.....cam kaldırma özelliği varmı yokmu die baktığımda plazaya beraber gittiğim arkadaşımda 2002 model golf vardı...muhakkak vardır ayarı vardır açık değildir diyordu....servis olmadığını sölediğin de arkadaşımı bir gülme tuttu :) o anki psikolojimi düşünün artık.hani desenki bu pakedinde yok bir üstünde var ok dicem eyvallah....laaa bu bu en fuluu.......

2014 Qashgai ppp

Kullanıcı avatarı
neccum
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen neccum » 23 Mar 2016, 16:20

FelixCrail yazdı:Almadan önce neden bakmadınız peki?
hangimiz alırken torpidosunu açıp bakıyorki varmı yok mu die

2014 Qashgai ppp

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 23 Mar 2016, 20:05

cazzcazzy yazdı:Araci satip ayni sekmentte piyasa rakibi olan Hyundai ix35 veya kia sportage alin mesela.Arka koltuk isitmalarina varana kadar var.Qashqai donanimini ikiye katlayacak dolulukta.Gel gelelim arac 100.000 km ye geldiginde heryerinden ayri ses gelmeye basliyor.Japon ve alman arabalarini mumla ararsiniz.Dicem suki donanim onemli ancak araba kalitesini gostermez.Bazen satis stratejisi bazende pazar stratejisi ayni arabayi farkli ulkelerde bambaska donanimlar ile sattiriyor.
Araciniz beklentinizi karsilamamis olabilir ama "marka uyduruk" ifadesi sanki biraz agir olmus :) .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşım aynı segment dediğin arbalar kore malı. nissanın boşuna en boşuna bomboşuna binerim kia ve hyundai nin dolusuna en dolusuna ful+ful una binmem. ikisini karşılaştırmam da
bu konuda aynı fikirdeyim sizinle çünkü doğru tektir. kore arabası tamam tamam da fransızların arabalarıda avrupanın koresi.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Meslek: Filo Kiralama

Mesajgönderen FelixCrail » 23 Mar 2016, 23:41

Ben de bir sorun var o zaman. Bugüne kadar ki araçlarımı araştırmakla hata etmişim.

Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

Kullanıcı avatarı
duman
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: ELEKTRONİK

Mesajgönderen duman » 24 Mar 2016, 00:13

demıııı bendede aynı sorun var

PRİMERAp12 tekna+plus 2006
34 GZ 3546
ist tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=e7A2zkz ... e=youtu.be BENIM TEKNAM..
Resim

Kullanıcı avatarı
neccum
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen neccum » 07 Nis 2016, 14:10

bencede sorun var..... :))

2014 Qashgai ppp

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön