Ses Sistemi
- deniz85
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: insan kaynakları
Ses Sistemi
bir de bazı arkadaşlar belirtmişti.radyonun çekim kalitesi de tartışma konusu olabilir.kanallar bazen cızırtılı geliyor seyir halindeyken.tabi bunlar çok sıkıntı yataracak duzeyde deil ama 120 bin civarında bir para vermişken insan bunlarla karşılaşması biraz garip.50 bin tl lik sattıgım kia rio aracımda bunlarla hiç karşılaşmamıştım oysa.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Re: RE: Ses Sistemi
deniz85 yazdı:Herkese merhabalar.aracımı alalı yaklaşık ıkı hafta olacak.genel itibariyle aracımdan memnunum.son zamanlarda fark ettiğim bir ayrıntı var.aracın ses sisteminin çok tatmin edici düzeyde olmadığını farkettim.aracın hoporlerlerinden gelen ses çok net deil sanki,sesi biraz açtıgınız zaman biraz boğuk bir ses geliyor gibi.2014 öncesi olan modellerde bose müzik sistemi varmış.
bir de bazı arkadaşlar belirtmişti.radyonun çekim kalitesi de tartışma konusu olabilir.kanallar bazen cızırtılı geliyor seyir halindeyken.tabi bunlar çok sıkıntı yataracak duzeyde deil ama 120 bin civarında bir para vermişken insan bunlarla karşılaşması biraz garip.50 bin tl lik sattıgım kia rio aracımda bunlarla hiç karşılaşmamıştım oysa.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Araciniz hayirli olsun.Aracinizin paketini bilmiyorum ancak bildigim kadariyla bose ses sistemlerini sadece en ust paket ve ozel serilere koydular( platinyum paket ve muadilleri)
Fabrika cikisi standart ses sisteminin araclarda yetersizligi, ust sekment arac ve paketler haric maalesef aşikar.
Ayni durum kullandigim Nissan Navara aracimdada mevcut.Yazin yapacaklarim listesinde benim listemde de yer aliyor.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- kaan2993
- Gold Üye
- Meslek: İnşaat Mühendisi
Re: Ses Sistemi

- deniz85
- NissanClubTr
- Meslek: insan kaynakları
Usb den müzik dinleme işine yavas yavas baslarım yakında.sımdılık birkac muzik attım.ama dediğiniz gibi hd kalitesinde indirip bir de oyle dinleyecegım.herkese kazasız gunler dilerim.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir