Tavsiye
- headoverheels
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Öğretmen
Tavsiye
Otomatik vites olacak.
Küçük bir ilçede yaşadığımız için ev okul arada bir gezme dersek aylık 300-400 km yaz tatiliyle birlikte en fazla 10.000 km yapılacak. Benzinli daha mantıklı değil mi?
Micra sahibinin motoru 1.2 ve biraz şikayetçi. Eşimide bir türlü 1.2 ye ikna edemiyorum. En sonunda burayı okutacağım.
Bayan kullanacağı için park kolaylıkları, güvenlik önemli. Hangi donanımı tavsiye edersiniz.
Re: Tavsiye
micranin 1.2 motoru olmasina ragmen cvt sanzumandan dolayi pek sikayet duymadim. tabi gidip bmw 1.16 ya da mercedes a180 kullanan birisi haliyle micra'nin motorundan sikayetci olabiliyor. aracta economic ve sport modlari var (onceki kasasinda da off drive olarak geciyordu). economic modundayken yokuslarda mukemmel bir ivmelenme beklememek gerekli ama sehir ici kullanim icin inanilmaz bir kolayligi var. ozellikle donme capi sayesinde cok rahat park saglanabiliyor. qashqai konusunda cok bir bilgim yok ama micra dusunurseniz zaten su anda turkiyede 2 otomatik modeli var (desire ve match). bu ikisi arasinda kalirsaniz kesinlikle match modelini almanizi tavsiye ederim (desire modelinde dijital klima yok).
eger bir eski kasasinda almayi dusunuyorsaniz tekna modeli en dolu paketidir.
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
- headoverheels
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Öğretmen
Re: Tavsiye
pinpause yazdı:merhaba foruma hosgeldiniz. acikcasi istekleriniz icin en ideal otomobil de micra gibi duruyor.
micranin 1.2 motoru olmasina ragmen cvt sanzumandan dolayi pek sikayet duymadim. tabi gidip bmw 1.16 ya da mercedes a180 kullanan birisi haliyle micra'nin motorundan sikayetci olabiliyor. aracta economic ve sport modlari var (onceki kasasinda da off drive olarak geciyordu). economic modundayken yokuslarda mukemmel bir ivmelenme beklememek gerekli ama sehir ici kullanim icin inanilmaz bir kolayligi var. ozellikle donme capi sayesinde cok rahat park saglanabiliyor. qashqai konusunda cok bir bilgim yok ama micra dusunurseniz zaten su anda turkiyede 2 otomatik modeli var (desire ve match). bu ikisi arasinda kalirsaniz kesinlikle match modelini almanizi tavsiye ederim (desire modelinde dijital klima yok).
eger bir eski kasasinda almayi dusunuyorsaniz tekna modeli en dolu paketidir.
Teşekkür ediyorum.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir