Yeni Qashqai 1.2 Benzinli Yorumlar

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
barakuda
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: mühendis

Re: Yeni Qashqai 1.2 Benzinli Yorumlar

Mesajgönderen barakuda » 12 Eki 2016, 13:06

Şehir içi ışıksız ve durması olmayan bir yolda ayağınızı gaza basmadan 20 km gidiyorsanız 6 lt yakar. en yoğun trafikte 15 lt ye kadar çıkar.

Kullanıcı avatarı
mhtozel
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Re: Yeni Qashqai 1.2 Benzinli Yorumlar

Mesajgönderen mhtozel » 21 Eki 2016, 17:29

arkadaslar uzun bir aradan sonra son yorumlarımı yazmak istedim. Gecen yıl -25 ortalamalı bir mevsimin yasandıgı Sarıkamışın iğrenç ötesi yollarında aracımı kullandım ortalama yakıt 10-11 lt civarındaydı ve hep kendi aracımdan süphe ediyordum. Yaklaşık 5 aydır izmir bursa ve mersin ücgeninde arac kullanıyorum şehlr ici tüketim (ki Mersini bilen hangi sıklıkla ışık oldugunu bilir zaten) 7.4 lt sehir dısım ise normal şartlarda 5,5-6 lt civarında. Bu yorumu tekrar yazmamın sebebi olan yolculuga geleyim esasen.. İzmirden Mersine full eşya yoklü üsttede koliler baglı olarak geldim ki cok tedirgindim Karaman civarı virajlı yollar üstte 47 kg gelen koliler, arka koltuklar full yatık ön koltuk agzına kadar dolu kapı kolcaklarıyla koltuk altları bile esya ile yüklü bir yolculuk... Sonuc muhtesem, üzeirmdeki koli sebebiyle 120 yi gecemedigimi de belirterek sabah 9 aksam 19.40 arasında 923 km yolu 275 tl ye vardım. 1 yenek molası Konya sehir trafigi wc kahve bu süreye dahil. Ben bu yükle aracın yerinden nasıl hareket edecegini merak ederken eco kapalı halde nasıl arac solladım nasıl virajlara girdim hala inanamam. Bugün de bakıma 530 tl verince (yandaki dizele 850 istedier) gönül rahatlıgıyla İyiki 1.2 qashqai almısım herseyiyle hakkını veriyor diyorum.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

oto anahtarı