QASHQAİ almak istiyorum tavsiye edermisiniz ?

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
wakantanka
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: Elk-Elt Müh.

Mesajgönderen wakantanka » 02 Şub 2017, 11:46

Öncelikle konuyu umarım doğru yere açmışımdır, açmadı isem affola...

yaklaşık 6 yıldır Volkswagen bora 200 model otomatik tüplü araç kullanıyorum km'sinin ve yaşının da artık artması nedeniyle, yeni bir araç almak istiyorum, aklımda aynı sınıfta honda city var fiyat ve yakıt uygunluğu birde qashqai var beğendiğim bir araç olması nedeniyle amma velakin bu iki aracı da kendim kullanmadım çevremden gelen yorumlar genelde beğenildiği az arıza verdiği yönünde ama siz kullananlar ne dersiniz ? Kronik bir sorun var mıdır ? Misal dün honda city forumunda genel olarak durunca rölantide bir titreme vitesden gelen garip sesler gibi şikayetler okudum her araçta olmaz tabide yine de korkutuyor insanı, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim,

İyi ve kazasız günler...

Kullanıcı avatarı
Christo
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Mesajgönderen Christo » 02 Şub 2017, 12:06

hocam merhaba. 20 gün önce ben aldım 1.5 dci 2014 model.full paket denk geldi.ondan önce 5.20 vardı onu satıp bunu almaya karar verdim.yakıt çok az.bu konuda gözünüz arkada kalmaz.rölanti de bende sorun yaşıyorum.servis ile görüştüm motor arızası değil olsa uyarı mutlaka verir güncelleme yapılması gerekli dedi.onu dert etmiyorm.malum havalarda soğuk.suv tarzı araçlar içerisinden 2.eli yüksek yakıtı az ve gerçekten kaliteli malzemelerin kullanıldığı bi araç.bende tek sıkıntı olaral rölantiyi söyleyebilirim.başka birşey görmedim.aracım 76.000 kmde bu arada.start stop olayından dolayı aküde değişim gerekiyor diyolar genellikle ben aldığımda da sağolsun sahibi değiştirmişti.işte bi rölanti.var onuda her sabah yapmıyor.ben dediğim gibi 5.20 satıp aldım o konforu aratmıyor.sadece bana kalkışlarda yavaş geldi biraz bi onu hissettim :).haricinde çok memnunum.evim tepelik yerde.çekişlerinde bi sıkıntı yok.ancak rampada durup kalkmaya calısınca biraz zorlanıyor ki rampa dik biraz.1.5 motora göre çok normal.aklıma gelen yönleri benim hissettikleirm gördüklerim bunlar.aklınızda baska soru olursa seve seve yanıtlarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kullanıcı avatarı
wakantanka
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: Elk-Elt Müh.

Re: QASHQAİ almak istiyorum tavsiye edermisiniz ?

Mesajgönderen wakantanka » 02 Şub 2017, 12:15

öncelikle yanıtınız için teşekkürler, benim bütçe benzinliye yeter sanırım maksimum 60000 TL ye çıkma niyetindeyim, rölanti sorunu veya ilk çalıştırmada boğulma geç marş alma bunlar can sıkıcı ve korkutucu sorunlar, aracı aldıktan sonra birde bunlar ile uğraşmayayım diye araştırmaya çalışıyorum ama nasip,

Kullanıcı avatarı
Christo
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Re: QASHQAİ almak istiyorum tavsiye edermisiniz ?

Mesajgönderen Christo » 02 Şub 2017, 15:43

anladım eski kasaları bilmiyorum hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

oto anahtarı