Multimedia sistem onerisi

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
ilomani
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Juke
Meslek:

Multimedia sistem onerisi

Mesajgönderen ilomani » 28 Tem 2016, 20:26

Merhabalar aranıza yeni katildim. Qq 2013 1.5 tekna sky aldim. Aracim icin multimedya sistemi almak istiyorum. Servisle görüştüm;
Navitech onerdiler fiyat olarak da 2500 tl dediler.
Bende navitech servisini aradım onlarda navitech 256 diye bir model onerdi fiyati icin de 900 tl dedi.
Biraz daha arastirinca bi arkadasim innova diye bir markadan bahsetti onun da fiyati 900 tl.

Sizce nasil bir urun almaliyim onerileriniz nedir. Simdiden tesekkurler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
Kadirkkkk
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek:

Re: Multimedia sistem onerisi

Mesajgönderen Kadirkkkk » 16 Ağu 2016, 00:07

Ben de kaliteli bir ürün merak ediyorum, kullanan arkadaşlar varsa, olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz

2015 Qashqai (J11) 1.6 dizel (130hp) manuel. Visia...

Kullanıcı avatarı
furkancelik
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: Bilgisayar Mühendisi

Re: Multimedia sistem onerisi

Mesajgönderen furkancelik » 06 Şub 2017, 14:21

Merhaba, son Euro/dolar artışından sonra servis NECVOX cihazları 3500 tl gibi bir fiyata takıyor. Ben AVGO marka AVG S 1920 model bir cihaz taktırdım. 2000 tl ye maloldu montajı ile birlikte. oldukça memnunum. Geri görüş kamerası, direksiyon kontrolleri, cihaz arayüzü vs herleşi mükemmel. Ayrıca harita güncellemesi de çok basit. Cihaz başarsoft un haritasını kullanıyor ve bilgisayarıma indirdiğim bir uygulama aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde güncelleme yapabiliyorum. Cihazı alırken android tabanlı cihaz almayı düşündüm önce. Fakat, Android lerin sorun çıkarmasından korktuğum için almadım. Cep telefonunda sorun çıktığında birşekilde fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz, sıfırlayabilirsiniz ancak araç içerisinde montajı yapılmış bir cihazda bu çok kolay olmayacaktır diye düşünüyorum. Cihazı Maslak oto sanayii de "power garage" isimli bir yere taktırdım. Usta da bana aynı şeyleri söyledi. Android tabanlı cihazlarda donma sorunu çok yaşanıyormuş. Yine araştırma yaparken, NECVOX u türkiyeye getiren distribütör firmayı aradım ve bölge satış temsilcisi ile görüştüm. 2017 ilk çeyreğinde android cihazları getireceklerini söyledi ve bana tavsiye etmediğini söyledi. bilginize

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı