2016 TEKNA Navigasyon tavsiyesi

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
arda_tekin
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Bilgisayar Mühendisi

2016 TEKNA Navigasyon tavsiyesi

Mesajgönderen arda_tekin » 07 Tem 2017, 23:23

Arkadaşlar 2016 qashqai tekna'ya navigasyon taktıracağım. Araştırdığımda 3 markanın ön plana çıktığını gördüm.
Necvox, Navitech ve Carvocal.

Bu markalardan hangisini tavsiye edersiniz?
Hangisi sorunsuz çalışır?

Android olanları mı tercih edelim?

Necvox ve Carvocal in navigasyon yazılımını biliyor musunuz? Satıcıları net bir şekilde açıklamamışlar..

Tv'si kullanılabiliyor mu? Çekmesi için ekstra anteni var. Bu anteni nerede tutacağız. Anlaşılan aracın mecut tavandaki radyo antenini kullanmıyor. Tv olayı bana pek kullanılabilir gelmedi, kullanan var mı ne dersiniz?

Direksiyondan radyo ileri geri ve tel aç kapa butonları cihaz ekranına yansıyor mu?

Telefon konuşmasında normalde aracın tavandaki microfonunu kullanıyor. Bu cihazı takınca anladığım kadarıyla, tavandakini iptal edip kendi üzerindeki miktofonu kullanıyor diye anlıyorum. Bu noktayı biliyor musunuz?

Bir de bu geri görüş kamerasını tam olarak nereye monte ediyor? Tamponu mu deliyor, plakanın üstüne mi takıyor? Takmak için cihazdan arkaya kadar kablo çekiyor mu? Öyle ise bu kabloyu nerden geçiriyor? Bu işi yaparken arabayı çok demonte edip hırpalayacaklarsa taktırmaktan vazgeçerim. O açıdan soruyorum.

Bu konularda tecrübe edinen varsa burda paylaşırsanız memnun olurum.

Saygılarımla,
Arda Tekin

2016 Qashqai Tekna 1.2 Xtronic

Kullanıcı avatarı
AEY115
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: sağlık

Re: 2016 TEKNA Navigasyon tavsiyesi

Mesajgönderen AEY115 » 18 Tem 2017, 00:05

Necvox takılı TV çalışmıyor.
Radyo Listeleme iyi değil.
Multi medya güzel.
Eğer imkan varsa daha kalitelisine bakılabilir ses çıkışı ya hoparlörden yada cihazdan dolayı
net değil.

Kullanıcı avatarı
GKY
Gold Üye
Gold Üye
Meslek:

Mesajgönderen GKY » 18 Tem 2017, 08:39

arda_tekin yazdı:Arkadaşlar 2016 qashqai tekna'ya navigasyon taktıracağım. Araştırdığımda 3 markanın ön plana çıktığını gördüm.
Necvox, Navitech ve Carvocal.

Bu markalardan hangisini tavsiye edersiniz?
Hangisi sorunsuz çalışır?

Android olanları mı tercih edelim?

Necvox ve Carvocal in navigasyon yazılımını biliyor musunuz? Satıcıları net bir şekilde açıklamamışlar..

Tv'si kullanılabiliyor mu? Çekmesi için ekstra anteni var. Bu anteni nerede tutacağız. Anlaşılan aracın mecut tavandaki radyo antenini kullanmıyor. Tv olayı bana pek kullanılabilir gelmedi, kullanan var mı ne dersiniz?

Direksiyondan radyo ileri geri ve tel aç kapa butonları cihaz ekranına yansıyor mu?

Telefon konuşmasında normalde aracın tavandaki microfonunu kullanıyor. Bu cihazı takınca anladığım kadarıyla, tavandakini iptal edip kendi üzerindeki miktofonu kullanıyor diye anlıyorum. Bu noktayı biliyor musunuz?

Bir de bu geri görüş kamerasını tam olarak nereye monte ediyor? Tamponu mu deliyor, plakanın üstüne mi takıyor? Takmak için cihazdan arkaya kadar kablo çekiyor mu? Öyle ise bu kabloyu nerden geçiriyor? Bu işi yaparken arabayı çok demonte edip hırpalayacaklarsa taktırmaktan vazgeçerim. O açıdan soruyorum.

Bu konularda tecrübe edinen varsa burda paylaşırsanız memnun olurum.

Saygılarımla,
Arda Tekin

Günaydın,

Navigasyon u telefonlardaki gibi bekleme hiçbir araç cihazında telefonkadar kullanışlı olmuyor. SD kart ile bilgisayardan güncenleme yapıla biliyor olması çok iyi.

TV cihaz ile çok ilgili değil karasal yayın başlamadığından kullanıla bilir değil. ancak park ettiğinizde çazur cuzur çekiyor.
harici mikrofon takılıyor. aynanın arkasına.

Geri görüş kamerası plakalık lambasının biri çıkarılarak yine lambalı kamera takılıyor. Kabloları görünmeyecek şekilde gizliyorlar sorun yok.

genel olarak ben cihazdan memnunum.

Hoparlör leri değiştirince seste düzelme oluyor.

2016
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Necvox Dvn -P 1106 Multimedya

Kullanıcı avatarı
peacesen
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Diğer
Meslek:

Mesajgönderen peacesen » 01 Ağu 2017, 20:48

Hocam ben satıcı degilim 1.5 skypack var bendede 2016 uzun süredir şua arkadaşların ürünlerini takip ediyorum https://www.instagram.com/p/BXK9hHSlapw/ tesla model yaptırmak istersen videolara bak ben 10 inç olan modeli gözüme kestirdim ama 3000tl fiyat çekiyorlar ürün güzel ama fiyat bence kazık ama ürün güzel sana kalmış:)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

oto anahtarı