Sabahları geç çalışıyor.
- abdullahkbk
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: kamu
Sabahları geç çalışıyor.
Merhaba arkadaşlar ben abdullah 2017 nissan 1.5 dcı skypack ile aranıza katıldım.
artık sorunmu denir yoksa benmi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama aracım özellikle sabahları veya 2-3 gün çalışmadan beleyip çalıştırmak istediğimde araç biraz geç çalışıyor yani hiç çalışmamazlık yapmadı tek seferde çaılıştı ama dediğim gibi 3-5 sn geç çalışıyor
belki bir kaç sn.
ayrıca dediğim gibi geç açlıştığı zamanda gösterge panelindeki kadranlarda sona dayanıp gelmiyor.
ama normal zamanda hemen çalışınca gösterge paneli sona dayanıp geliyor.
geç çalıştığındada stop start özelliği sonradan devreye giriyor 15-20 sn sonra belki 1 dk sonra.
artık sorunmu denir yoksa benmi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama aracım özellikle sabahları veya 2-3 gün çalışmadan beleyip çalıştırmak istediğimde araç biraz geç çalışıyor yani hiç çalışmamazlık yapmadı tek seferde çaılıştı ama dediğim gibi 3-5 sn geç çalışıyor
belki bir kaç sn.
ayrıca dediğim gibi geç açlıştığı zamanda gösterge panelindeki kadranlarda sona dayanıp gelmiyor.
ama normal zamanda hemen çalışınca gösterge paneli sona dayanıp geliyor.
geç çalıştığındada stop start özelliği sonradan devreye giriyor 15-20 sn sonra belki 1 dk sonra.
Re: Sabahları geç çalışıyor.
Bende de 2017 black edition 1.5 dci var. Yazdıklarınız bende hiç olmadı. Garantisi varken bi gösterin derim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir