Titreme sorunu qasqai 2012 otomatik 1.6 benzin cvt
- Teknapack05
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Memur
Titreme sorunu qasqai 2012 otomatik 1.6 benzin cvt
Re: Titreme sorunu qasqai 2012 otomatik 1.6 benzin cvt
Teknapack05 yazdı:S.A. örnek veriyim ( kasise geldiğimde yavaşlıyorum ve kasisten geçtikten sonra gaza basıyorum araba titriyor sanki 2. Visteste gitmek gerekiyorda 3. Viteste kalkıyormuş gibi) dediğin gibi her zaman olmuyor arada bir oluyor anlamadım gitti.. Hafif hızlanana kadar güzelce titriyor 3-4 saniye felan. Kalkışlarda yapmıyor ama 10-20 km hıza düştüğünde yavaşladığımda ve sonra tekrar gaza bastığımda aynı şeyi arada bir yapıyor. Kronik mi boyle bir durumla karşılaşan varmı acaba.
Kronik şanzıman sorunu garanti yok sanırım serviste 40-45 bin lira çünkü tamiri yoj komple değişcek dışarda 12-13 binciğe bulabilirseniz revizyon yapan yerler var.zaten nissan kronik diye dct çift kavramaya geçti
Teknapack05 yazdı:S.A. örnek veriyim ( kasise geldiğimde yavaşlıyorum ve kasisten geçtikten sonra gaza basıyorum araba titriyor sanki 2. Visteste gitmek gerekiyorda 3. Viteste kalkıyormuş gibi) dediğin gibi her zaman olmuyor arada bir oluyor anlamadım gitti.. Hafif hızlanana kadar güzelce titriyor 3-4 saniye felan. Kalkışlarda yapmıyor ama 10-20 km hıza düştüğünde yavaşladığımda ve sonra tekrar gaza bastığımda aynı şeyi arada bir yapıyor. Kronik mi boyle bir durumla karşılaşan varmı acaba.
Şanzıman yağı değiştirdim sorun ortadan kalktı.
osman3536 yazdı:Teknapack05 yazdı:S.A. örnek veriyim ( kasise geldiğimde yavaşlıyorum ve kasisten geçtikten sonra gaza basıyorum araba titriyor sanki 2. Visteste gitmek gerekiyorda 3. Viteste kalkıyormuş gibi) dediğin gibi her zaman olmuyor arada bir oluyor anlamadım gitti.. Hafif hızlanana kadar güzelce titriyor 3-4 saniye felan. Kalkışlarda yapmıyor ama 10-20 km hıza düştüğünde yavaşladığımda ve sonra tekrar gaza bastığımda aynı şeyi arada bir yapıyor. Kronik mi boyle bir durumla karşılaşan varmı acaba.
Şanzıman yağı değiştirdim sorun ortadan kalktı.
osman bey şanzıman yağını nerden değiştirdiniz aynı sorun ben de var
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir