QQ dci 1.5 Memnuniyet
- deniz1906
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Kamu görevlisi
QQ dci 1.5 Memnuniyet
Keşke bu paraya farklı bir marka alayım dediğiniz oldu mu ?
Aldıktan sonra Keşke şu özellikleride olsaydı dediğiniz oldu mu ?
Araçlarda begendiğiniz ve begenmediğiniz unsurlar var mı ?
-Mesela benim aracımda keşke cam tavan olsaydı diyorum ve birde keşke 15 gün sonra almış olsaydım 2-3 bin lira daha uygun alacakmışım oda şansıma oldu artık

- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
Re: QQ dci 1.5 Memnuniyet
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- deniz1906
- NissanClubTr
konyahooligans yazdı:güle güle bin kardeşim takma küçük ayrıntıları kafana umarım memnun kalırsın onun için sıfır araç alırken hemen atlamamak lazım araştırıp almak lazım galiba aceleye geldi sizinki
Yok memnunum araçtan genel merkezdende aradılar memnuniyetimi ölçmek adına; 15 gün sonra alsaymışım dedim ama 2012 araçlar yok satmış Türkiyedeki bütün stokları bitirmişler adamlar. Kendileride bu kadar satılacağını tahmin etmiyorlardı galiba

Ben 2012 mayıs ayından beri QQ 1.5 dci sahibiyim, bir araçta beklentinin ne olduğu ve onları karşılayıp karşılamadığı önemli.
Benim üç ana beklentim vardı yeni alacağım araçta. 1- Güvenli olsun 2- Yerden yüksek olsun 3-Dizel olsun. Yoksa şu elektronik olsun şu olsun bu olsun diye bir beklentim yoktu. (Önceki aracım kendi sınıfında full bir araçtı ama o kadar fark verip aldığım donanımların kaç tanesini kullandın derseniz, sadece otomatik klima

Eğer otomobilden crossover bir araca geçiş yapıyorsanız (benim gibi) ağırlık merkezinden dolayı virajlara normal bir otomobile göre daha yavaş girmeniz gerekiyor, ayrıca süspansiyon sistemi gene ağırlık merkezinden dolayı yol tutuşu artırmak için biraz sert ayarlanmış ki normal.
Motor sesi izolasyonundan memnunum dizel bir araç için gerekli yeterli sessizliği sağlıyor.
Yakıt sarfiyatından memnunum, çünkü önceki aracım benzinli bir motora sahipti dolayısıyla benim için tasarruflu bir araç.
Birde forumlarda mutlaka okumuşsunuzdur yağışlı havalarda ve tozlu yollarda arka tekerlerin davlumbazından içeri çok ses geliyor söylentisi bir şehir efsanesi değil gerçek.
Aracınızı güle güle sorunsuz günlerde kullanın.
yani yine efsane olarak kaliyor:)))
aasgard yazdı:Dostum bu davlumbaz hikayesini en yakin sonax`ta 100 tl odiyerek ses izolasyonu yaptirarak cozuyorsun:)))
yani yine efsane olarak kaliyor:)))

- deniz1906
- NissanClubTr
Bence 65000 lirayı hak edecek bir araç değil.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir