Nissan qashqai 2025 mhev sarsma sorunu
- tobeornottobe2
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Yazilim
Nissan qashqai 2025 mhev sarsma sorunu
Merhaba,
2025 model qashqai mhev arac aldım. Şuan arac 700 km de. Hafif akan trafikte hafif bir şekilde frene basıyorum(araci durdurmuyorum), ardından hafifce tekrar gaz pedalına bastığımda araçta oldukca belirgin bir sarsma oluyor. Bu sarsma standart sürüş modunda oluyor. Sport modda olmuyor. Bu olay normalmidir, forumdaki diğer arkadaşlardada böyle bir durum varmidır.
2025 model qashqai mhev arac aldım. Şuan arac 700 km de. Hafif akan trafikte hafif bir şekilde frene basıyorum(araci durdurmuyorum), ardından hafifce tekrar gaz pedalına bastığımda araçta oldukca belirgin bir sarsma oluyor. Bu sarsma standart sürüş modunda oluyor. Sport modda olmuyor. Bu olay normalmidir, forumdaki diğer arkadaşlardada böyle bir durum varmidır.
- ercangunday
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Memur
Re: Nissan qashqai 2025 mhev sarsma sorunu
Aynı sorun benim aracımda da var. 2024 model. Cvt şanzımandan olabileceğini düşünüyorum. Servise henüz gitmedim. Çok rahatsız ediyor. Bu kombinasyondaki tüm araçlar aynı mı bilmiyorum. Özellikle seri bir şekilde yapılan gaz/fren/gaz sonucunda araç resmen zıplamaya başlıyor. Hangimiz önce servise giderken bilgi verelim.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir