CVT şansımanda titreme sorunu
CVT şansımanda titreme sorunu
Ben 6 ay önce Nissan Qasqai 1.6 CVT şanzımanlı araç aldım. Araç şu anda 3000 km de araba kalabalık yolda giderken "D" de giderken frene basıp biraz kaydırıp tekrar frene basıca titremeye başlıyor takır takır o titremeyi hissediyorsunuz (yandaki emniyet kemerinin kilit kısmına bakınca inanılmaz bir titreme görüyorsunuz.) arabayı boşa alınca bu titreme geçiyo. Bu şekilde bir durum yaşayan kimse aranızda oldu mu acaba.
Teşekkürler.
Re: CVT şansımanda titreme sorunu
skaangur yazdı:Arkdaşlar merhaba,
Ben 6 ay önce Nissan Qasqai 1.6 CVT şanzımanlı araç aldım. Araç şu anda 3000 km de araba kalabalık yolda giderken "D" de giderken frene basıp biraz kaydırıp tekrar frene basıca titremeye başlıyor takır takır o titremeyi hissediyorsunuz (yandaki emniyet kemerinin kilit kısmına bakınca inanılmaz bir titreme görüyorsunuz.) arabayı boşa alınca bu titreme geçiyo. Bu şekilde bir durum yaşayan kimse aranızda oldu mu acaba.
Teşekkürler.
aynı sorun bende de var yarın servise gidicem siz nasıl çözdünüz acaba?
skaangur yazdı:Serviste makineye bagladılar sorun çözuldü
peki sorunun sebebini söylediler mi acaba? yazılımla mı hallettiler yoksa parça falan değişti mi ?
Çok soru sordum ama kusura bakmayın
skaangur yazdı:Serviste makineye bagladılar sorun çözuldü
arkadaşım bugün servise götürdüm sorun yok bu titreme normal dediler.Bekleme yaparken boşa al dediler.Sen hangi serviste nasıl çözdün yardımcı olursan sevinirim bende o servise götürüp baktırayım.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 misafir