Yeni Qashqai Tavsiyeler Nelerdir?

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
selçuk
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: modelist

Re: Yeni Qashqai Tavsiyeler Nelerdir?

Mesajgönderen selçuk » 16 Mar 2014, 22:35

2014 1.5 DCI BLACK EDITION M/T Stop / Start PREMIUM PACK beyaz, geçen gün teslim aldım.Eski qashqai ile çok farklı, adeta sınıf atlamış,kesinlikle tavsiye ederim.

Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Diğer
Meslek:

Mesajgönderen maa » 23 Mar 2014, 23:13

Hayırlı olsun. Kazasız belasız bende 2013 auris dizel active skypack var. Cam tavan kullandigim kadariyla cok aranacak bisey degil. Tekna da 7 milyar farka degecek özellikler yok. Kararsız kaldım...

Kullanıcı avatarı
Taylansancak
Gold Üye
Gold Üye
Meslek:

Mesajgönderen Taylansancak » 23 Mar 2014, 23:38

Kesinlikle sınıf atlamış denebilecek kadar bir farklılık yok. Çok fazla kasa değişimini çok yakından inceledim. Hatta kasa değişimi kavramına göre genel anlamda değişim in minimal düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Mesela şuanda aynı showroom da peugeot 308 in eski ve yeni kasasını görme şansınız olabilir. Farkı incelemenizi tavsiye ederim.

Kullanıcı avatarı
hkeles
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: öğretmen

Mesajgönderen hkeles » 25 Mar 2014, 13:58

Merhabalar.
Ben de visia ile tekna arasında kararsızdım. Ancak sadece lastik farkı olarak 2500 tl istedi servis . Biri kapak biri çelik jant .visia 16 jant , tekna 17 ayrıca ön park sensörü, yağmur, far sensörleri ön sis farı iç döşeme kalite farklılığı , çift taraflı dijital klima vb. beni tekna almaya yöneltti. Çok memnunum.Herkese kazasız belasız kullanmayı ALLAH nasip etsin.

Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen maa » 25 Mar 2014, 23:49

Kazasız belasız binin herkes bütcesine ve zevkine göre hareket ediyor anlaşılan ben bu arabaya binmişken dokunmatik ekrandan yanayım kendi aracımda da dokunmatik ekran var onun icin tekna alıp dokunmatik ekran ekletecegime black editiin daha mantîklı geliyor. Anahtarsız girişte güzeo bir özellige benziyo ayrıca...

Kullanıcı avatarı
cdogu
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen cdogu » 26 Mar 2014, 02:22

Paket harici bir şey alınmaya kalktığında bir üst paketten daha pahalıya geliyor. O yüzden almışken donanımlı almak lazım. Yeni kasa alan herkese hayırlı olsun :) Biz eskiden çok memnunuz :)

LG G2 Cihazımdan Tapatalk aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

Kullanıcı avatarı
maa
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen maa » 26 Mar 2014, 10:51

selçuk yazdı:2014 1.5 DCI BLACK EDITION M/T Stop / Start PREMIUM PACK beyaz, geçen gün teslim aldım.Eski qashqai ile çok farklı, adeta sınıf atlamış,kesinlikle tavsiye ederim.

PREMIUM PACK nasıl arkadaşım gerekli mi sence paket olarak?

Kullanıcı avatarı
rumuzsuzluközlemi
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen rumuzsuzluközlemi » 26 May 2014, 00:11

maa yazdı:
selçuk yazdı:2014 1.5 DCI BLACK EDITION M/T Stop / Start PREMIUM PACK beyaz, geçen gün teslim aldım.Eski qashqai ile çok farklı, adeta sınıf atlamış,kesinlikle tavsiye ederim.

PREMIUM PACK nasıl arkadaşım gerekli mi sence paket olarak?

Eğer bütçe sıkıntınız yoksa premium packeti şiddetle tavsiye ederim. çevre görüş sistemi müthiş ötesi birşey.

Kullanıcı avatarı
Serdaralc
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Yönetici

Mesajgönderen Serdaralc » 26 May 2014, 01:33

Arkadaşlar slm 1hafta önce 2014 1.5 black edition pp aldım iyikide bu şekilde almışım en fulunü deri koltuk var diye almadım.eski kasalarıda çok beğeniyorum ama bu kasa daha bi güzel

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı