2015 Dizel Qashqai Partikül Filtresi Sorunu
Re: 2015 Dizel Qashqai Partikül Filtresi Sorunu
- Cem yağmurcu
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek:
Cem yağmurcu yazdı:Benim aracım da 2015 model yedi aylık 7500 km de aracı nazik kullanmıyorum köküne kadar basıyor um hiç bir arıza vermedi 2500 ve üzerinde vites değiştiriyor um birinci vites i doldura doldura gidiyorum çok şükür sıkıntı yok biraz aracı doldura doldura sürün bil Hassa yokus çıkarken kesinlikle vites yükseltme yın
Cem yağmurcunun üslubu bu şekilde bana da başka konuda cevap yazmıştı. Cevaplarını karşısındakini bozma çabası ile yazıyor malesef. Ben he dedim geçtim takılma, geç sende.
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Necvox Dvn -P 1106 Multimedya
Otomatiklerde de doluyorsa devirli kullanma ile alakası olmaz herhalde, ??
1.6 130 hp DCI
X- Tronic.
Tekna
Necvox Dvn -P 1106 Multimedya
- Cem yağmurcu
- Silver Üye
- Meslek:
şunu belirtmek istedim 1250 km de yeni sıfır aracın uyduruk yerlerden kaçak mazot almadığın sürece hangi istasyondan alırsan al böyle bir hata vermesi mümkün değil (enjektör hatası ile ilgili banada önceleri yakıttan diyorlardı sonra enjektörün devresinden demeye başladılar.)
servise getirdiğinde mutlaka yaptığın işi kayıt altına al (bana hatayı silip verdiler 1 yıl boyunca şimdide kaydı yok garantisi de bitmiş diyorlar)
araçta fabrikasyon sorun olduğunu düşünüyorum aracın değişimini talep et ilgili yerlere başvur.
- Cem yağmurcu
- Silver Üye
- Meslek:
öncelikle bu aracın bir kullanma ve bakım kitabı var ve orada aracın hangi devirde kullanılacağı filtre değişimlerinin ne zaman yapılacağı yazıyor.10 000 km de birde bakım yapılıyor.
yakıt konusunda ise EPDK nın açıklaması var 2011 yılında yüksek kükürtlü motorin kaldırıldı ve tüm dizeller euro dizel.
Petrol ofisi sahibi arkadaşımdan aldığım bilgiyide paylaşıyım tankerle gelen yakıta biz yakıt katkısı ilave edip adınıda değiştirip biraz daha pahalıya satıyoruz ki bu farktan kaynaklanan kar direk bize kalıyor diye.EPDK nın konu ile ilgili açıklamalarına netten ulaşılabilir.
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir