YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
Re: YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
skypack makyajlı kasa 1.5 dci aldım. Tüm araç sahiplerine kazasız belasız iyi sürüşler dilerim.
- Burti_4210
- Silver Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: ÖĞRETMEN
Tek problemim direksiyon simidinde ufak çaplı aşınmalar mevcut.Şuan içöin aracı aldığıma pişman olmadım inşallah qq sahipleri olarak araçlarımıza kazasız belasız sorunsuz binmek nasip olur.Aranızda olmaktan memnunum forum gayet faydalı...
1.5 dci Tekna Sky Pack
Inci Beyazi
Re: RE: Re: YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
Mrb hocam. Bnde esimde kullanabilsin diye 1.2 otomatik düşünüyorum. Memnunmusunuz bayan ivin kullanimi nasil ve yakit nasildir. TesklerFacelift yazdı:2017 1.2 makyajlı kasa tekna aldım eşime, umarım memnun kalır. Gerçi bunhafta teslim alacağız.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geç dönüşüm için özür dilerim. Form çok cansız o yüzden ara ara bakıyorum.
Araca gelince. Bende 2015 te black edition vardı. 1.6 x tronic.
1 yıl kullandım. Eşim çok beğeniyordu. 3 ay öncede cla aldım kendime. İnan eşim çıldırdı hayalimin arabası bana ver diye. Bende mecbur arabasını sıfırladım. Durum bu
Soruna gelince. Allahtan eşim bizim eski arabayı seviyordu da qashqai ile olayı bitirdik. Yeni kasası çok güzel. Bir sürü özellik var eski kasaya nazaran. İnan çok memnun, yüksek rahat konforlu. Şiddetle tavsiye ederim. Gerçi biz yol yapmıyoruz 25 gün oldu 580 km de

Anladim. Bizde yol yapmayiz aylik 600km ancak. Teskler. Jettayi satayim bakalimFacelift yazdı:Blackkite.
Geç dönüşüm için özür dilerim. Form çok cansız o yüzden ara ara bakıyorum.
Araca gelince. Bende 2015 te black edition vardı. 1.6 x tronic.
1 yıl kullandım. Eşim çok beğeniyordu. 3 ay öncede cla aldım kendime. İnan eşim çıldırdı hayalimin arabası bana ver diye. Bende mecbur arabasını sıfırladım. Durum bu
Soruna gelince. Allahtan eşim bizim eski arabayı seviyordu da qashqai ile olayı bitirdik. Yeni kasası çok güzel. Bir sürü özellik var eski kasaya nazaran. İnan çok memnun, yüksek rahat konforlu. Şiddetle tavsiye ederim. Gerçi biz yol yapmıyoruz 25 gün oldu 580 km de

1.2 motor performansı hoşuma gitti tepkileri çok iyi birden 2. Viteste 60ı görebiliyorsun tabi verdiği performansta yakıt tüketimini arttırıyor
Onun için olsa gerek 80 km hızda hemen ekran 6. Vitesi öneriyor ve devir 1500 de.
Son yaptığım yaklaşık 1500-1800 devirli kullanım ile 100km lik yolculukta 5,6 ortalama yaptım çoğunlukla şehir dışında geçti bu süre.
Şehir içinde kırmızı ışıkta durduğu an 2 saniye sonra start stopun devreye girmesi iyi. Sistemin mantığını anlamadım ama devreye girmese kesinlikle inanılmaz çok yakardı.
İlk 500 km de 182 ye kadar bastım sonra hız sabitleyiciyi 170 e sabitledim yakıt ortalamam 8.0 civarıydı performansı 8.0 lt. ile veriyo

İyiki almışım passat düşünüyordum yüksek olmasını istedikleri için aldım ve yüksekliğini bende çok sevdim bundan sonraki araçlar suv olur diye düşünüyorum
Herkese selamlar ekonomik sürüşlü kazasız yolculuklar..
Makyajli ile makyajsiz visia paket ozellikleri aynimi farklilik varmi acabaNsqclub yazdı:Merhabalar herkes için hayırlı olsun yeni qashqai ları bende 2017 yeni qashqai 1.2 dig-t beyaz manuel visia ile aranızdayım 15 gün oldu aracı alalı dış görünüşü ile direksiyonuna bayıldım.Konforlu olması ve yol tutuşu diğer artıları.
1.2 motor performansı hoşuma gitti tepkileri çok iyi birden 2. Viteste 60ı görebiliyorsun tabi verdiği performansta yakıt tüketimini arttırıyor
Onun için olsa gerek 80 km hızda hemen ekran 6. Vitesi öneriyor ve devir 1500 de.
Son yaptığım yaklaşık 1500-1800 devirli kullanım ile 100km lik yolculukta 5,6 ortalama yaptım çoğunlukla şehir dışında geçti bu süre.
Şehir içinde kırmızı ışıkta durduğu an 2 saniye sonra start stopun devreye girmesi iyi. Sistemin mantığını anlamadım ama devreye girmese kesinlikle inanılmaz çok yakardı.
İlk 500 km de 182 ye kadar bastım sonra hız sabitleyiciyi 170 e sabitledim yakıt ortalamam 8.0 civarıydı performansı 8.0 lt. ile veriyo![]()
İyiki almışım passat düşünüyordum yüksek olmasını istedikleri için aldım ve yüksekliğini bende çok sevdim bundan sonraki araçlar suv olur diye düşünüyorum
Herkese selamlar ekonomik sürüşlü kazasız yolculuklar..
En basit ve bariz farklar deri direksiyon ve vites çelik jant
- MehmetNS
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Üniversite okuyorum
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir