Qashqai Cam Kapama ve Ayna Kapatma Modülü...
- suat yelkovan
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: özel eğitim okulu
Re: qashqai cam kapama ve ayna kapatma modülü...
açmak istediğimiz de bir kere de ayna ve kapı daha sonra 4 kere üst üste açmaya basınca camlar açılıyor......tekrar basınca durdurabiliyoruz.......daha sonra kapatmada bir kere hepsi kapanıyor
- suat yelkovan
- Gold Üye
cam tavan otomatiği değil cam havızası......yani şuan mevcut aracınız da tek dokunuş ile şöför camınızı açma ve kapama yapabilme özelliği......bu araçta orjinal bir özellik.....bu bizim soketli modülümüz ile devre dışı kalmıyor....diğer modüllerde devre dışı kalıyor......
- suat yelkovan
- Gold Üye
Qashqai cam modülüne yaptığımız sıralı sistem kapanmadan sonra ,camı otomatik açma özelliği bulunan yeni nesil cam modülleri ile buluşmak üzereyiz......
yine garantili yine en güvendiğiniz yerden..........
- suat yelkovan
- Gold Üye
TÜM QASHQAİ KULLANICILARINA HAYIRLI VE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM.....
YENİ NESİL DİYE ALANDIRDIĞIMIZ CAM MODÜLLERİNDEN ÖRNEKLER ELİME ULAŞTI.....
ARAÇ KAPANIRKEN CAMLARIN KAPANMASINA İLAVETEN ARACI AÇTIĞIMIZDA CAMLARI AÇMAK TA MÜMKÜN.
YİNE SIRALI SİSTEM YİNE EN GÜVENLİ YERDEN VE GARANTİLİ ......
- H.Raman SELÇUK
- NissanClubTr
- Meslek: Mühendis
Benim aracımda anahtarsız giriş mevcut ve ben kumandayı kullanmıyorum. Aracımın kapısının üzerindeki düğme ile kilitlediğimde de bu modüller aktif olarak çalışıyor mu yoksa mutlaka kumanda ile mi kilitleme yapmam lazım?
Birde şunu sormak istiyorum; arabadan inerken içerideki düğmeden aynaları kapatırsam kapıları açtığımda aynalar açılacak mı yoksa yine düğmeyle içeriden ben mi açacağım?
- suat yelkovan
- Gold Üye
araçtan indiğiniz de kapı kolundaki düğmeye tek dokunuşta açık olan tüm camları, aynaları ve kapıları aynı anda kapatabiliyorsunuz.
açmak istediğiniz de yine ister kumanda ister kapı kolundaki düğme ile tek dokunuşla araç kapıları ve aynalar aynı anda açılıyor....buna ilaveten camları da açmak isterseniz ( sıcak havalar için arabaya binmeden içeriyi serinletmek amacı ile ) kumanda ve ya kapı kolundaki düğmeye ard arda 4 defa bastığınız taktirde camlar da sıra ile açılacaktık.istediğiniz anda açmayı durdurabilir ,tekrar açma işlemine devam edebilir ve kapama işlemi yapabilirsiniz .
tüm bunları yaparken herhangi ek bir aparat olmadan ve yine kendi araç kumandanız ile gerçekleştireceğiniz bir olaydır.
iyi günler...
SUAT YELKOVAN 0505 525 43 21 -- 0532 570 05 09
suat yelkovan yazdı:merhabalar... siz ister araç kumandası isterse de kapı kolundaki düğme ile işlem yapmak istediğiniz de :
araçtan indiğiniz de kapı kolundaki düğmeye tek dokunuşta açık olan tüm camları, aynaları ve kapıları aynı anda kapatabiliyorsunuz.
açmak istediğiniz de yine ister kumanda ister kapı kolundaki düğme ile tek dokunuşla araç kapıları ve aynalar aynı anda açılıyor....buna ilaveten camları da açmak isterseniz ( sıcak havalar için arabaya binmeden içeriyi serinletmek amacı ile ) kumanda ve ya kapı kolundaki düğmeye ard arda 4 defa bastığınız taktirde camlar da sıra ile açılacaktık.istediğiniz anda açmayı durdurabilir ,tekrar açma işlemine devam edebilir ve kapama işlemi yapabilirsiniz .
tüm bunları yaparken herhangi ek bir aparat olmadan ve yine kendi araç kumandanız ile gerçekleştireceğiniz bir olaydır.
iyi günler...
SUAT YELKOVAN 0505 525 43 21 -- 0532 570 05 09
Suat Bey,bu modülün ücreti ne kadar ?Ayrıca Adana da servise taktırmak istesek,servisler montaj ücreti ne kadar alıyorlar?
- suat yelkovan
- Gold Üye
tüm qashqai kullanıcılarına kazasız ve hayırlı sürüşler diiyorum...iyi akşamlar
- suat yelkovan
- Gold Üye
suat yelkovan 0505 525 43 21 yardımcı olurum.
- suat yelkovan
- Gold Üye
yani siz şuan şöför camınızı tek dokunuş ile açma ve kapama yapabiliyorsunuz.......
bizde bulunan soketli cam modülünün haricinde bir modül taktığınız da aracınızdaki bu özellik kayboluyor....
fakat bendeki soketli ve orjinal cam modülünde aracınızdaki mevcut özellikleri aynen kullanabiliyorsunuz......
suat yelkovan 0505 525 43 21 -- 0532 570 05 09 dan ulaşabilirseniz detaylı görüşebiliriz.....
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir